Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayern Münih'in alt yapısından Eyüp Aydın ve Psv'nin altyapısından Muhlis Dagasan dün Galatasaray'ın maçını statta izlemişler.Ek olarak Nürnberg altyapısında ki ilgilendiğimiz oyuncu olan Can Uzun Galatasaray sayfalarını takip etmeye başlamış..

Milan Maldini yi sutlamis

Pirlo giderse Icardi ye sulanacaklar

Ha birde bu Kazımcanın üstünde durulmalı durulursa ciddi anlamda uzun yıllar hem milli takımda hem bizde bek aratmaz

Serdar Ali, joao Felix gibi biseyler demis

Benim de korkum şikecilerden birinin konferansı alması. O yüzden Avrupa ligine asılmamız lazım
Ne korkusu birak alsinlar biz daha buyugunu almaya ugrasalim avrupada az puan toplayalim yoksa hic takim gonderemeyecegiz her sene bir turk takimi konferansi almali yada final oynamali normali zaten bu

Samsun pukki'yle ilgileniyormuş. Yıllardır istediğim yedek golcüydü suan durumu nasıl bilmiyorum. İyi durumdaysa gekas etkisi yaratır.
Samsun bu kafayla seneye 2. düşen kulüp olur.
Yapması gereken totalde 10 nokta atışı 6 transfer var.
Orta saha çöp orayı güçlendirmeli kale iyi onu korur mu bilmiyorum. 2 tane stoper bir tane de sağlam siyahi kanat forvet lazım.
Beleş puan alınabilecek acayip takım var.

Son yıllarda yapılan transferleri falan hiç beğenmiyorum. Çok aptal işler var. Adanademirspor’un yaptığı atılı yapmalı ancak sonuç Giresunspor atılımı olur gibime geliyor.

Misal emre kılınç transferi için kovalamaları gerekiyordu haftalar öncesinden bunu yapmalılardı Başkan olacak herif Beşiktaş’ın puan bekçiliğini yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt