Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farketmez bence ilk al sonra al artik avrupada fanatiklik yapacak seviyeyi vallahi billahi gectik bir iki sene sallanirsak avrupaya takim sokamayacagiz bizim hedefimiz avrupa ligi olmali konferans kuslara kalsin
Bu sene baya puan topladık 12. olduk o tehlike geçti

Bayern Münih'in alt yapısından Eyüp Aydın ve Psv'nin altyapısından Muhlis Dagasan dün Galatasaray'ın maçını statta izlemişler.Ek olarak Nürnberg altyapısında ki ilgilendiğimiz oyuncu olan Can Uzun Galatasaray sayfalarını takip etmeye başlamış..

Digerlerini bilmem ama su Can Uzun müthis 9 no rtas. 17 yasinda boyu 1,86, dinamik, her pozisyondan gol atabilen bu sezon nürnberg alt yapida 27 macta 21 gol 6 asist yapmis. Daha fazla piyasa yapmadan baglamak lazim. Böyle devam ederse milli takimizinda gelecegi 9 no‘su olacak. Bi repörtajda türk milli takiminda oynamak istiyor demisti yanlis hatirlamiyorsam.

Ekli dosyayı görüntüle 204769

Maalesef senin için bunu paylaşmak zorundayım

9d71ecc85ed4ecf48a19b2223c197d66.jpg

bi ara oliveirayı engellemiştim instagramdan.herif surekli köpek paylasıyodu,alanya macından sonra saldı

Samsun bu kafayla seneye 2. düşen kulüp olur.
Yapması gereken totalde 10 nokta atışı 6 transfer var.
Orta saha çöp orayı güçlendirmeli kale iyi onu korur mu bilmiyorum. 2 tane stoper bir tane de sağlam siyahi kanat forvet lazım.
Beleş puan alınabilecek acayip takım var.

Son yıllarda yapılan transferleri falan hiç beğenmiyorum. Çok aptal işler var. Adanademirspor’un yaptığı atılı yapmalı ancak sonuç Giresunspor atılımı olur gibime geliyor.

Misal emre kılınç transferi için kovalamaları gerekiyordu haftalar öncesinden bunu yapmalılardı Başkan olacak herif Beşiktaş’ın puan bekçiliğini yapıyor.
Taraftarda'da hiyarlik var bir kaç kişiyle konuştum adam pukki kim abi diyor Laura var diyor. Kimseyi begenmiyorlar. Premier lig'den adam getirsen b.k atarlar . Başkan desen ayrı bi kafada zaten ukala kimseye saygısı olmayan bir herif büyüklerde fazla süre bulamayan bir kaç oyuncu alırsın sonra yurtdışı flan bakarsin ama bir kaç isim duydum inşallah almazlar yani yoksa asansör takıma devam

Scout 31 tayfa kimi istemiyorsa alınsin

Digerlerini bilmem ama su Can Uzun müthis 9 no rtas. 17 yasinda boyu 1,86, dinamik, her pozisyondan gol atabilen bu sezon nürnberg alt yapida 27 macta 21 gol 6 asist yapmis. Daha fazla piyasa yapmadan baglamak lazim. Böyle devam ederse milli takimizinda gelecegi 9 no‘su olacak. Bi repörtajda türk milli takiminda oynamak istiyor demisti yanlis hatirlamiyorsam.

Bayern 1,5 milyon + 1 sene onlarda kiralik kalsin önermis.

Nürnbergin senelerdir maddi sorunu var. Biri 2-2,5 civari verirse hayir diyemez gibi geliyor.

Dün Fenerli arkadaşım 6-0 kazanmayım tek elimizde o kaldı onu da almayın dedi. Üzüldüm gerçekten sağlıkla düşünemiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt