Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.456
- 65.618
- 3.963
Bu sefer 3-5'e bakmadan parasını da veririz genelde hep para yüzünden gittiler.ne bağ kuranlar gitti
ben buna hiç güvenmiyorum maalesef

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sefer 3-5'e bakmadan parasını da veririz genelde hep para yüzünden gittiler.ne bağ kuranlar gitti
ben buna hiç güvenmiyorum maalesef
Kesinlikle bize yazılan gurbetçiler içinde açık ara en potansiyelli adam bu. Kanat forvet de oynayabilir gibi görünüyor videolardaDigerlerini bilmem ama su Can Uzun müthis 9 no rtas. 17 yasinda boyu 1,86, dinamik, her pozisyondan gol atabilen bu sezon nürnberg alt yapida 27 macta 21 gol 6 asist yapmis. Daha fazla piyasa yapmadan baglamak lazim. Böyle devam ederse milli takimizinda gelecegi 9 no‘su olacak. Bi repörtajda türk milli takiminda oynamak istiyor demisti yanlis hatirlamiyorsam.
Bence Boey yerine Mert Müldür'ü kesin almalıyız. Yerli olması çok önemli. Nasıl Marcao gittiğinde Abdülkerim orayı doldurdu ve bir yerliyi orada gönül rahatlığıyla kullanabildiysek şimdi de sıra Boey yerine Mert Müldür'ü oraya monte etmekte. Dubouis'in kalmasını ise hiç istemiyorum Allah biliyor ya. Dubouis'in kalıp sağ bekte as kadroda olacağını söyleyenler falan var. En azından Mert Müldür gelsin de sağ beki o alır. Dubouis'i düğünümde oynatmam. Zamanında iyi bir topçu olabilir fakat o da Luyindamagiller'den. Sakatlık sonrası futbolculuğu unutmuş sanki. Bir de dinamizm konusunda inanılmaz eksik. Boey sonrasında Dubouis'i geçmek 2-3 gömlek aşağı gitmek demek bana göre. Umarım beni yanıltır. Yanıtlmayacaksa da satılır ve Mert Müldür'ün arkasına dinamik bir yabancı bek alınır.Gözlemlediğim kadarıyla:
- Kerem ve Torreira kalıyor
- Zaniolo 50/50
- Boey ve Nelsson gidiyor
Takım uyumunu direk baltalar bende istemiyorum.Felix copu gelmesin
niye yavJoao Felix ve Nicolo Zaniolo maalesef aynı takımda oynayamaz
Takım uyumunu direk baltalar bende istemiyorum.
Pardon,yanlış kelime oldu.bulacagim birazdan dogrusunuSon dakika
Feramuz Kayalar ateist oldu
Lo Celso da anlaşalım. Torreira-Tielemans-Lo CelsoBizim aradigimiz adam o bolgede
Firmino
Lo Celso
Buendia
Hlozek
tarzi adamlar
mukemmelfield orta sahaLe Celso da anlaşalım. Torreira-Tielemans-Le Celso
lo celso da pırtladımBizim aradigimiz adam o bolgede
Firmino
Lo Celso
Buendia
Hlozek
tarzi adamlar
Bence Boey yerine Mert Müldür'ü kesin almalıyız. Yerli olması çok önemli. Nasıl Marcao gittiğinde Abdülkerim orayı doldurdu ve bir yerliyi orada gönül rahatlığıyla kullanabildiysek şimdi de sıra Boey yerine Mert Müldür'ü oraya monte etmekte. Dubouis'in kalmasını ise hiç istemiyorum Allah biliyor ya. Dubouis'in kalıp sağ bekte as kadroda olacağını söyleyenler falan var. En azından Mert Müldür gelsin de sağ beki o alır. Dubouis'i düğünümde oynatmam. Zamanında iyi bir topçu olabilir fakat o da Luyindamagiller'den. Sakatlık sonrası futbolculuğu unutmuş sanki. Bir de dinamizm konusunda inanılmaz eksik. Boey sonrasında Dubouis'i geçmek 2-3 gömlek aşağı gitmek demek bana göre. Umarım beni yanıltır. Yanıtlmayacaksa da satılır ve Mert Müldür'ün arkasına dinamik bir yabancı bek alınır.
Aferin umocanLo Celso da anlaşalım. Torreira-Tielemans-Lo Celso
lo celso da pırtladım
aids olmamışmıydıSon dakika
Feramuz Kayalar ateist oldu