- 4 Ağustos 2009
- 83.688
- 62.343
- 5.093
2m euro kiralık+58m euro zorunlu opsiyonla kiralayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi bu noktada Müldür kesinlikle kaçırılmamalı. Orası çok net.Valla kesin biri alınır zaten o kişi Müldür olmalı görüşüne katılmam zor. Benim de beğendiğim biri Müldür ama banko sağ bekimiz olacak biri değil gelinen noktada, Dubois ise bence kalacaktır. Ha Dubois da giderse Müldür kaçırılmasın derim iki beki de yedekler ve kaliteli oyuncu.
Icardi, mohamed, barış yeterli renkdaş. Mohamed gidersw genc sayilabilecek bir yabancı alınır.Heis rotasyona yerli 3.forvet kimi koyacaksın. Ya Yunus gider bu sene ya Kerem.
3.'ye değil de ikinciye Enes Ünal'ı almak mükemmel olurdu. Sakat olması işleri bozdu ama bunu pozitife döndürebiliriz çünkü zaten sağlam olsa Getafe bize asla vermezdi öyle 3'e 5'e. Fakat şimdi sakatken alınabilir piyasası da düşmüşken. He Enes Ünal ligin ikinci yarısında nasıl döner bu bir kumar fakat şu yabancı kuralında oynanabilir bir kumar.Heis rotasyona yerli 3.forvet kimi koyacaksın. Ya Yunus gider bu sene ya Kerem.
Bence Boeyi 25e satıp 3e Dubois alsaydık herkes harika iş falan derdi.Biraz daha defansif , tekniği iyi, pozisyon bilgisi sağlam bir bek.Dengeli hücuma çıkarsa bence sıkıntısı olmaz ki çok iyi kanatlara karşı iyi performansları da var bence Muldur-Dubois gibi yapıp bu sefer sol beki atlet yapabiliriz -beğenmem ama Nuno Tavares- gibi mesela.Kisisel görüşüm ama ben hep bir beki daha dengeli,pas oyununa yatkın tutup diğerini daha hücuma çıkan, fiziksel olarak güçlü bir atlet yapma fikrindeyim.Şimdi bu noktada Müldür kesinlikle kaçırılmamalı. Orası çok net.
Onun dışında Dubouis aşırı kötü. Orayı Dubouis - Mert Müldür yapacaksak ve sol beke Guerrero falan alınırsa Mert oynar orada çok net bir şekilde. İki bekten birisinin yerli olması gerek. Bu çok net. Yani kaliteli bir sol bek alacaksak sağ beke yabancı alamayız. Maalesef bu kuralın bize attığı bir kazık bu. Boey tarzında yabancı birini alsan bile oynatamıyorsun zaten. Çok büyük sıkıntı. Yani hem Boey tarzı birini almak hem Nelsson yerine yabancı birini almak hem de sol beke yabancı kaliteli birini almak seçeneklerden biri değil maalesef. Ne yapabiliriz? Şöyle olabilir. Uğurcan'ı alıp Muslera'yla rekabete sokarız. Kaan Ayhan'ı da 11'e monte ederiz. Anca öyle olur. Ki eğer olacaksa Nelsson yerine Kaan Ayhan'ı oynatmak en mantıklısı olur.
Enes’in akıbetinin Çalhanoğlu gibi olduğunu düşünüyorum. Burada eleştirilir.3.'ye değil de ikinciye Enes Ünal'ı almak mükemmel olurdu. Sakat olması işleri bozdu ama bunu pozitife döndürebiliriz çünkü zaten sağlam olsa Getafe bize asla vermezdi öyle 3'e 5'e. Fakat şimdi sakatken alınabilir piyasası da düşmüşken. He Enes Ünal ligin ikinci yarısında nasıl döner bu bir kumar fakat şu yabancı kuralında oynanabilir bir kumar.
Hocam bu hat bu seneki kadrodan daha güçsüz. Gomis oyuna girdiğinde etki ediyordu Muhammed rakip kapandığında etkisiz bir oyuncu kafa topları hariç maalesefIcardi, mohamed, barış yeterli renkdaş. Mohamed gidersw genc sayilabilecek bir yabancı alınır.
Spoiler vereyim o zaman , auta vurur büyük ihtimalle o dönüş sonrası.halili hatırlattığınız iyi oldu rüyamda berkamp gibi dönüp rakibi ambale etmesini görürüm b ihtimalle.
Dubois kendine gelecekse ve Boey'den bu yıl aldığımız dinamizm katkısını alacağımız sol bekten alırsak okey. Ama yine de Dubois'in Mert Müldür'ü kesebileceğine asla ihtimal vermiyorum. Müldür Dubouis'i yer sağ bekte. Kaan Ayhan'ın da sağ bekte oynayabildiğini unutuyoruz mesela ve Kaan Ayhan Dubouis'ten çok daha iyi oynar sağ bekte. Dubois inanılmaz kötü.Bence Boeyi 25e satıp 3e Dubois alsaydık herkes harika iş falan derdi.Biraz daha defansif , tekniği iyi, pozisyon bilgisi sağlam bir bek.Dengeli hücuma çıkarsa bence sıkıntısı olmaz ki çok iyi kanatlara karşı iyi performansları da var bence Muldur-Dubois gibi yapıp bu sefer sol beki atlet yapabiliriz -beğenmem ama Nuno Tavares- gibi mesela.Kisisel görüşüm ama ben hep bir beki daha dengeli,pas oyununa yatkın tutup diğerini daha hücuma çıkan, fiziksel olarak güçlü bir atlet yapma fikrindeyim.
Halil’i Şenol Sun oyunuyla görüp ah vah çekeceğiz gibi bir his var içimdehalili hatırlattığınız iyi oldu rüyamda berkamp gibi dönüp rakibi ambale etmesini görürüm b ihtimalle.
Katılmıyorum renkdaş. Gomis ilk 3-5 mac etki etti sonra öldü. Barış gelecek sezon daha da iyi olacak. Halil gibi muptezelleri sırf yerli diye kadroya doldurunca 13. oluyorsun.Hocam bu hat bu seneki kadrodan daha güçsüz. Gomis oyuna girdiğinde etki ediyordu Muhammed rakip kapandığında etkisiz bir oyuncu kafa topları hariç maalesef
Spoiler vereyim o zaman , auta vurur büyük ihtimalle o dönüş sonrası.
Hocam Muhammed sıkıntılı oyuncu, burdayken de saçma sapan işlerle uğraştı triplere girdi.Katılmıyorum renkdaş. Gomis ilk 3-5 mac etki etti sonra öldü. Barış gelecek sezon daha da iyi olacak. Halil gibi muptezelleri sırf yerli diye kadroya doldurunca 13. oluyorsun.