Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mou icardiyi istiyormuş herif antipatikleşicek en sevdigim hocaydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim en sevdiğim yabancı hoca Mancini. Adam tazminatını bırakıp gitti. Gittikten sonra, bugün bile faydası dokunuyor.

nelsson'un yerine genç yetenekli stoper adaylarınız var mı?

vizyonun vücut bulmuş hali ali den muthiş transfer.Tebrik ediyorum

Yalnız Serdar Dursun yerineyse fena değil. İkinci forvetse facia. Birinci forvet olmaz zaten. İhtimallerin arasına alıp bu yüzden dalga geçmeye bile gerek yok. Onu yapabilecek tek takım bizdik. Onu da Eren Derdiyok'la yaptık. Daha da olmaz.

Yalnız Serdar Dursun yerineyse fena değil. İkinci forvetse facia. Birinci forvet olmaz zaten. İhtimallerin arasına alıp bu yüzden dalga geçmeye bile gerek yok. Onu yapabilecek tek takım bizdik. Onu da Eren Derdiyok'la yaptık. Daha da olmaz.

bursasporun küme düşmesindeki baş sorumludur umut nayir.Ayrıca adam 29 yaşında seneye 30 olacak kariyerinde ilk defa bu sene pik yaptı.Leş gibi bir forvet

tielemans epl'de kalacaktır.(muhtemelen newcastle'a gidecek)

Abdurrahim Albayrak: "Fenerbahçe de dahil birçok kulüp o dönem Kerem'i istedi. Erzincan'a yetkili gönderdim. Ben de bizzat Rize ile akrabalıklarını öğrendiğim ailesiyle temasa geçtim. Damardan girdim. 😄 Kerem benim ofisimde imzayı attı. İyi ki onu Galatasaray'a kazandırmışız.

Ekli dosyayı görüntüle 204869
Şikecilere gitseydi, kaybolup gitmişti.

Acaba İrfancan, MHY, Pedro fln kafasını duvarlara vuruyor mudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt