Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.761
- 26.440
- 2.948
vlahoviç bayern yapacak arkadaşlar bayernden korkmaya gerek yok
asıl büyük tehlike bizim için atletico
asıl büyük tehlike bizim için atletico
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda çok emin olmayalım derim icardi inter de de buradaki gibi kral muamelesi görüyordu Wanda yüzünden taraftarla takıştılar burada da olmaz diye bir şey diyemem ben şahsen. Adamın hayatında çok önemli bir yeri var.Bu sefer Söz sahibi İcardi olacaktır.Burda mutlu iken çok büyük ekonomik farklar olmazsa Wanda istedi diye başka yere gitmez.
Keşke bu dediğin hamleler yapilsa renktaş. Baya sağlam takım olurduk.Evet de zaten 10 + 15 civari Icardi ve Blas icin gidecek. 25 milyon gitse yine 30 milyon kaliyor. Asil parayi iyi bir orta saha icin harcardim. Tabi hedef ligse o kadar onemli degil.
Orda wanda arkadaşının eşi olduğu için renktaş. Başka türlü olsa halledilirdi. Taraftarla filan arası bozulmuştuBu konuda çok emin olmayalım derim icardi inter de de buradaki gibi kral muamelesi görüyordu Wanda yüzünden taraftarla takıştılar burada da olmaz diye bir şey diyemem ben şahsen. Adamın hayatında çok önemli bir yeri var.
Gidiyorumbiri gidiyorum yazsın,Allah askına.sadece gidiyorum yazsın
Ben Kemal gidiyorumbiri gidiyorum yazsın,Allah askına.sadece gidiyorum yazsın
Gidiyorum
tatlıses videosu için istediydim.tesekkür ederimBen Kemal gidiyorum