Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam bulamıyorum toreiranın yanına

Tielemans en uygunu gibi ama o da tempo olarak biraz eksik,diğer adı geçenlerin bazıları ise tempolu ama toreyrayı tamamlayacak cinsten değil hep bir eksiklik var

Namussuz gedson her açıdan en uygunu oraya ama onuda almayı düşünmez bizimkiler
Aga ne Gedsonu yahu o bizim ligin iyi oyuncusu boşuna mı diyoruz yetmez bize bir kupa şimdi hedef Avrupa diye

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İngiltere transfer dönemi 14 haziran diyor.Bizim 17 haziran,Yani boey ve nelssonun 14 hazirandan itibaren transfer olabilecekler herhalde.

Videonun sonunda İcardi abim büyük trip yiyor.

Şıllık karı sanki bir halta yarıyor da gelmiş abime trip atıyor.

Büyük kız da anasının yanına gelince abime vurmaya başlıyor.

Simge olayını bir haftaya ancak çözeler bakalım bu iş abime kaç paraya patlayacak?

Bu sefer çanta ile falan kurtaramaz. En kötü ihtimalle iyi bir araba falan çözmesi lazım.

Büyük kızda anasının yanına gelince abime vurmaya başlıyor.

Simge olayını bir haftaya ancak çözeler bakalım bu iş abime kaç paraya patlayacak?

Bu sefer çanta ile falan kurtaramaz. En kötü ihtimalle iyi bir araba falan çözmesi lazım.
icardi bu hatunun bence şöhretini seviyor

normalde çok meraklısı değilim de tielemans filan sırf şu gedson diloluğu bitsin diye gelsin istiyorum

millet icardi görene kadar yıllarca burak'a filan santrafor dedi bu gedson işinin de hakiki bir orta sahayla çözülmesi lazım artık
Sana katiliyorum.
Forumda futbol bilgisi yeterli seviyede olmayan çok üye var

Büyük kız da anasının yanına gelince abime vurmaya başlıyor.

Icardi abim iki haftadir cakı yapmaktan iki elide nasır bağladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt