Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay ve İcardi gelecekse beklenir yalnız Okancımicardiye 15de verilir
zaten 15 alti benim icin transfer basarisidir
icardiye 15 vermeyecegiz gidip dandik dundik adamlara sonra 50 milyon bayilacagiz
cok sükür bunu idrak edecek bir yönetimimiz var
beni tek ama tek tedirgin eden takim atletico ya
icardide tatilini uzatmak icin sureci uzatacaktir
ilkayinda gelecegini dusunuyorum
gedsonun kac macını izlediler acaba bu sezon bjkdenormalde çok meraklısı değilim de tielemans filan sırf şu gedson diloluğu bitsin diye gelsin istiyorum
millet icardi görene kadar yıllarca burak'a filan santrafor dedi bu gedson işinin de hakiki bir orta sahayla çözülmesi lazım artık
Oda jude real yaptığı için cityde kalır gibio zaman ilkay![]()
gedsonun kac macını izlediler acaba bu sezon bjkde
adam ortalama oynadı bizim mac haric
bazı maclarda aşırı vasattı
gedsonun pasörlügü yok sadece top sürüyor dikine cıkıyor bide direnç
yani bizim ihtiyacımız olmayan bi tip
mitsöden farkı yokbadou daha iyi
Gedson'u top diye oynar. Çünkü bıktım artık gedson fetişinden b.ku çıktı. Adam gitti işte kardeşim hala gedson gedson yeter daşu an ortasahamıza lazım olan adam kovacic
Yine de çok renktaş4 eşit taksit diyor ama.
Sezona çok iyi başlamıştı halbu kiKatiliyorum, ama bu sezon çok isteksiz ve mucadeleden kacan biri gibi oynuyordu. Sahsen kendisine guvenemiyorum. Bay oyle degil mesela
Olumsuzluk pompalamayıp da sinerjiyi düşürmeyelimİcardiyi kafadan silin gelecek sezon için unutulmaz bir anıydı yaşandı geçti bana kalırsa beklentiye girmemek gerek yeri zor dolar ama iyi biri gelir umarım
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi