Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Scout olduğum için bilmeyenlere tanıtıyım
Sosa=reto ziegler
Sosa=reto ziegler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam süper orta kesiyor baya da kaliteli benceScout olduğum için bilmeyenlere tanıtıyım
Sosa=reto ziegler
Yalandan uzak durSosa konusunu arastirdim. Takim arkadaslarina dün oynanan mactan sonra veda edip planlarini anlatmis.
Bir ara Atalanta istiyordu diye biliyorum
Zaten bir takımda transferi bu kadar kişi bilebilir mi? Alayı sallyorBu mal hiçbir birşey bilmiyor yav
Bu 2li'nin fotoğrafına baktıktan sonra görüşlerini alalım bu oyuncunun transferi konusunda reisBorna Sosa için Stuttgart geçen sene 20-30 falan istiyordu yaw
Onda şüphe yok zaten. Ben Erden Timur’un vizyonunu anlayamamışım.Bu 2li'nin fotoğrafına baktıktan sonra görüşlerini alalım bu oyuncunun transferi konusunda reis
![]()
Ortayla olsaydı caner erkin duruyo yanı başımızdaAdam süper orta kesiyor baya da kaliteli bence
Adama nazar değmesin transfer konusunda taraftarlar olarak çok rahatız.1 ara Fbliler uğraşıyodu adamın akrabalarının sosyal medya hesabını bulup paylaşıyolardı rahatsız edin diye.Ben yerinde olsam direk mahkemeye verirdim bunları inşallah Erden başkanımız da öyle yapmıştır..Onda şüphe yok zaten. Ben Erden Timur’un vizyonunu anlayamamışım.
Sallıyorlar zaten o eleman bize gelmezOrtayla olsaydı caner erkin duruyo yanı başımızda
Bizi idare eder standardı olan iyi bir oyuncu ama yeni sağbek ve stoper kim olacak ona göre değerlendirmek lazım