- 2 Temmuz 2011
- 132.685
- 55.599
- 5.338
qnb ile spnsorluk imzalayacagız galiba.ordan gelecek paraya guvenilerek icardi gelir demiş işte.ironin içinde bile bi gerçek var bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmeme ihtimalim mevcut mu bunu rengimYabancı kategorisine giriyor
Benim de Erden Timur'un sözleri sanki QNB sponsorluğu geliyor gibi.QNB dikkatimi çekti
Tek sıkıntı benim keşfetmiş olmam. Benim bulup begendiklerim kelek çıkıyor.kerkez mükemmel bi topcu
torreira gibi müdahaleleri var
boyuda aynı işlevide
Transfer netleşmeden böyle açıklama yapamaz başkan. Bir sürü pürüz çıkabilir
muhabirler ikinci videodan sonra niye açıklama gereği duyuyor ki espriden ibaret diye
la ilk videodan sonra yazacaksınız onu
te allam
adam zaten söylüyor ikinci videoda
Modric gelecek demek kiToni Kroos Galatasaray'da..
Efsaneyi hatırlayalım derim12 transfer hayırlı olsun
NET bilgidir alin size gercek duyum gizli forumdan taze taze
Gedson (biz 8 teklif etmisiz kira+op)
Onye (3,8 milyon euro)
Baris (bitmis transfer)
Dieng (bonservisiyle, kiraya vermeyecek takimi)
Rondon ( bitmis transfer)
Paulinho (bitmis transfer)
Kaan (sassuolo stoper alana kadar)
Rui ( moreno olmamis)
Basina cikmayan haberlerde bunlar
Bursa ile ismail, burak ve batuhan icin 6 milyon euroluk teklif sunmusuz bursa 3u icin 15 milyon euro istemis
Gozgoze irfancan ve halil icin teklif sunmusuz gozgozde 7 milyon istemis
Rafinhayi istiyormus 8/10 no olarak hoca psgden ama zormus paulinhonun alternatifi degil birlikte istiyormus hoca yusuf diye katarli bi elemani aramis hatta ust mevkilerden arkadasi belirsiz daha durum
Teixeraya teklif etmisiz bjkye soz verdim demis anlasamazsak bjk ile gelin konusalim demis bizimkilerde sana mutluluklar demis
Nordsjelanddan sulemana ve diomandeye teklif etmisiz ajax ikisini alacakmis cocuklarda orayi istiyormus
Solbek icin wolvesdan famalicaodan vinagreyi istemisiz 12 milyon euro fiyat bicmisler masadan kalkmisiz
Offffff asiri cok bilgi var hepsini nasil yazayim bunlarla bugunluk yetinin
Devamini bi okuyayim yazarim birsuru scout transferi bilgisini paylasmis eleman