Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huanmata ekolünden transfer yapmayalım dursun başgan

SON DAKİKA - Al Ittihad, İlkay Gündoğan için yeni ve daha yüksek bir teklif hazırladı. Şampiyonlar Ligi finalinden sonra bu teklif, İlkay Gündoğan'a iletilecek. (@E_A77)

Yuj

Icardi gelmezse muadili Aubameyang degildir gitsinler Lewandowski alsınlar. Aubameyang-Mohamed forvet hattıyla 3 kulvarda patlarız.

Roma'dan Zaniolo'yu aldık, ne Icardi'si ne Roma'sı kardeşim. Geçin.

Vergileri düşünce 4 civarı kalır biz 5 yaparız Roma gitsin küçük Icardi'yi alsın.

Aubemeyang da Mostafa da forvet rotasyonunda olmamalı bana göre, Icardi + Genç sprinter forvet alıp ilerleyelim derim zaten Mertens ve Barış da gerekirse forvet rotasyonunu tamamlar.

roma nzola denen bebeyi alıyomus forvete.adamlar sakatlanmasa zaten satacakmıs abrahamı.yüksek ücret alıyomus cunku.icardi falan boş.sampiyonlar liginde de yoklar

kante gitti.sıra di maria,abumeyang ve sanhcezde

İcardi inter dışında bir takımda oynarsa 15 milyon tazminatı var bu haberciler yerli, yabancı hiçmi araştırmıyor yav roma nereye veriyor en az 30 milyonu bütün yaz yandık valla ha..

Haluk Yürekli: "Şampiyonluk kutlamalarından önce Lucas Torreira Galatasaray yönetimine, Galatasaray'da kalmak istediğini ve ayrılmak istemediğini iletti. Önümüzdeki sezon kalıyor."

Henüz çok erken ama başlangıç için düşen isimler beni tatmin etmedi şahsen.

erden timur olsa da bu yaz yeterince sabırlı olamayabilirim.beni yine göndersin keramettin abi arada 3 hafta falan

Matanin yaş tan boşalan boşlugu dimarya ile doldurmayi teklif ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt