Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde nasılsa iflas etmiş bir kadro var diye kurulan kaliteli kadronun şampiyon olmasından sonra sağlıklı bir yapılanma çok önemli. Ts'nin son hali ve 2012-2013 sezonundan sonra yaşananlar ortada (4 yılda 1 şampiyonluk)

İcardi inter dışında bir takımda oynarsa 15 milyon tazminatı var bu haberciler yerli, yabancı hiçmi araştırmıyor yav roma nereye veriyor en az 30 milyonu bütün yaz yandık valla ha..
abraham yıllık fazla alıyo diye gönderceklermiş timurlenke göre ama sakatlanmıs.icardinin yıllıgnı dahi veremezler.bunu alıyolar zaten forvete

Herkes sözlesmesi biten oyunculara odaklaniyor ama Erden Timurun son iki döneme yönelik açiklamalarindan çikarabilecegimiz bir ip ucu var aslinda. Erden Bey sunlari bir kaç kez dile getirmisti „Sözlesmesi bitmeye yakin olan veya olasi transferlerinde sorun cikabilecegini düsündügümüz oyunculari arastiriyoruz“ demisti.

Örnekler.

Zaniolo-> Roma/Bournemouth sorunu
Zakaryan -> Rusya/Avrupa sorunu
Eger dogruysa Sosa -> Stuttgart küme düsme tehlikesi (kalkti)

Vs vs
mostafa mohamed > arap - israil sorunu

Insallah öyledir
Bu madde var olmasını geçtim roma abrahamı 5 milyon alıyor diye göndermek istiyor icardi abraham dan daha az alacak değil olmaz o iş ve yazın yarısı icardi haberleri ile geçer şimdiden hazır ol derim kalacağını düşünmekle beraber ağustosdan önce kesinleşmez.

Bu araplar piyasanın içinden geçecek 20 30m euroluk oyuncuları bile yedek oyuncu yaparlar.Bize oyuncu bırakmaz bu çakallar.

Çin’den futbol silindi Arabistan’dan da silinir dostlar futbol aşk oyunudur

Haluk son dakika bilgine limon sıkayım icardi için burada kal diye açılan hastag'e katılan adamın kendi gidecek hali yoktu ya sen kal ama ben gidiyorum mu diyecekti :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt