Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cago baya tweet atmis.

-Ugurcan defteri kapalmamis.
-Tielemans ve Icardi icin gerekenleri söyledim. Yani teklifler ortada.
-Maddison bilie listede varmis ama cok zor diyor (bence hayatta gelmez)
-Paredes ile de görüsülüyormus

Cago baya tweet atmis.

-Ugurcan defteri kapalmamis.
-Tielemans ve Icardi icin gerekenleri söyledim. Yani teklifler ortada.
-Maddison bilie listede varmis ama cok zor diyor (bence hayatta gelmez)
-Paredes ile de görüsülüyormus
Transferin resmi olarak baslamasina daha 20 gün varken gunde 50 tane isim cikiyor allah sabir versin hepimize kayafi siyiririz muhtemelen

Su arabistan muhabbeti olmasa dizi izleyecektim ne guzel,iyi geceler

Çok düşünmeyin bence. Okan hocaya sistemi ile ilgili eleştiriler yapsakda günün sonunda kadromuzda da bazı bölgelerin aslında eksik olduğunu gördük. Uzun lafın kısası Okan hoca iyi oyuncu seçiyor. Bunu düşününce rahatlıyorum. Erden Timur var çok sürpriz isimler çıkıyor ne yapacağı belli olmaz ve iş bitirici zaten. Bir stratejisi var ve güçlü bir strateji. Bu ikili varken cokta sıkıntı yapmıyorum. Adam söyledi Avrupa için kadro kurcaz. Geçen sene lig için bu kadroyu bu maliyete kurmuş adam Avrupa için çok daha iyisini yapabilir. Olur olmaz görcez. Olmazsada hersey bitmiş değil elimizde halen baya iyi bir kadro var. Zaniolo filan az buz oyuncular degil yani. Küçük takviyelerle bile çok iş yapar kadro. Ama takım avrupaya hazır olacaktır gayet rahatım ben.
Icardi konusu. Evet hepimiz çok sevdik oda belkide kariyerinde hiç görmediği bir sevgiyi gördü. Ben kalacağını düşünüyorum. Kalmasi icin herseyi yapacaklardir. Icardi demek rakibe psikolojik üstünlük demek ayrica ama olurda kalmazsa bile icardiyi 750k ya oynatan yönetim. Pekte o seviyenin altına düşmeyecek birilerini getirir o eksiği kapatır. Hagi dışında bir daha aynı kalibrede adam gelmez dediğim kimse yok açıkçası.

700 kisilik oyuncu havuzunun zirvesindeki isim sizce kim? Camavinga olabilir mi.

Icardi bize transfer oldugunda gözden düsmüstü

Yine mertens’i transfer ettigimizde yasli diyenler vardi

Bu yüzden kim gelirse gelsin önemli olan oyunculari dogru kullanmak ve bir sekilde katki almak

Okan hoca emre tasdemir’den bile katki aldi bu sezon

Teknik heyete güvenin,takimi bozmazsak 2-3 takviye ile daha da güclü olacagiz

Maddison zaten gelmez de farzedelim geldi öyle iki transferle en büyük 10 takımdan biri olunmuyor renktaş ayaklar yere basmalı biraz

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birak da 2 dakka hayal kuralim
auba olmadığından eminim :)
Kim sence vekilim peki. Erden Timur'un hayallerinin siniri ne cidden merak ediyorum
Messi yede boş kalacağı için ufacık bir yoklama çekilmiştir ve odur herhalde 700. sırada öylesine tercih edilmiş aslında gelmeyecek ösym tercihi gibi. :asd:
Sakasina diyon da Erden Timur ciddili aramis olabilir gibi geliyor :asd: Ama Messi yoktur bence, Neymar olabilir 1 ihtimal :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt