- 4 Ağustos 2009
- 90.038
- 70.877
- 5.188
Cunku orada imzalar kalbe atılıyor.Bu herifler niye bu kadar kolay transfer yapıyor yav biz yaparken 40 türlü embesillikle uğraşıyoruz adamlar kolayca hallediyor. Yıllardır bu saçma durum var anlam veremiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cunku orada imzalar kalbe atılıyor.Bu herifler niye bu kadar kolay transfer yapıyor yav biz yaparken 40 türlü embesillikle uğraşıyoruz adamlar kolayca hallediyor. Yıllardır bu saçma durum var anlam veremiyorum.
Valla kolay yapıyolar mı bilmiyorum ama bu Gazprom Abramoviç vs. işlerinden bir şey çıkmazsa birkaç sene transfer yapamayacaklarBu herifler niye bu kadar kolay transfer yapıyor yav biz yaparken 40 türlü embesillikle uğraşıyoruz adamlar kolayca hallediyor. Yıllardır bu saçma durum var anlam veremiyorum.
Yav alakası yok kkk talisca aboubakar vs gibi transferleri falan da göz önüne alarak bu konuyu ele almak lazım. Bugünün konusu değil tek.Cünkü biz alirken Zaniolo Icardi gibi dünya yildizlari aliyoruz onlar ise Fa cup topculari aliyorlar
Nuno Tavares çok dengesiz bir oyuncu
Dikine acayip oynuyor ve ara sıra top alıp yardırıp gidebiliyor, sürati yerinde ve iki ayağıyla da iyi şutlar çıkarabiliyor
Fakat geri dönüşlerde acayip sorun yaşatıyor, Adekugbe gibi olmayacak yerde ileri çıkıp pozisyonunu boşaltıyor, ikili mücadele kazanamıyor, defansif müdahale yapamıyor ve aşırı savruk bir pasör
Bize gelirse 5. maçında çarmıha gerilir asla ama asla istemem
Ayrıca köpekleriyle öpüşen manyak bir adam. İzlemek isteyen varsa:
Bak masonum sen Dubois'yı da övüyodun burada geçen yaz senlen o kadar papaz olmuştuk adama düz oyuncu falan dedim diye bu herif asla gelmemeli bunu alacağımıza sol beke bir tane scout kurşunu sıkalım ve Kazımcan'a güvenelim daha iyiköpekle yalaşan adam fbjkye neler yapar
Benfica bu kadar az paraya kimseyi genc yasinda yollamaz. Oradan bir soru isareti dogruyor ilk bakista.Bu sene Marsilya’da çok maça çıktı, biraz toparlamış olabilir.
Sorunları olmazsa en başta Benfica 8’e yollamazdı EPLye
Felix burada rehabilite olur böyle bie şansımız varsa sonuna kadar denenmeli bence.Felix = Halil Dervisoglu'nun Portekiz şubesi
Yetenekli ama tembellikten ölüyor, tabi Halil derken ondan bir iki tık daha yetenekli ama izlerken ayni enerjiyi veriyorlar. Koşmaktan acizler ve yıllardır kayda değer gelişme yok.
buralara zor düşer oTielemans gelsin nasıl oynayacağımızı sonra düşünürüz
Kiralik alsak bile tapusunu alamayiz ki, o yuzden kiralamanin bir anlami yok.Felix burada rehabilite olur böyle bie şansımız varsa sonuna kadar denenmeli bence.
Piyasa yapacagı PL takımından 6 aylık kiralama bedeli olarak 11 milyon isteyen Atletico bizden ne ister kim bilirKiralik alsak bile tapusunu alamayiz ki, o yuzden kiralamanin bir anlami yok.
Arayan bendim korkma kanks yavBilinmeyen numara aradı görev tamamlandı diye tok bir ses tonu
Korkudan kapattım yav
Gelin maasini odeyin diyecek sonra sezon sonu geldiginde bye bye diyecegiz. Degmez yani.Piyasa yapacagı PL takımından 6 aylık kiralama bedeli olarak 11 milyon isteyen Atletico bizden ne ister kim bilir
Sponsor da iyi buluyorlar bizim yönetimler genelde beceriksiz oluyor. Bizim her alan bjk ile yarışmıyor olmamız gerekiyorduYav alakası yok kkk talisca aboubakar vs gibi transferleri falan da göz önüne alarak bu konuyu ele almak lazım. Bugünün konusu değil tek.
Herifler 2 sene kiralık bedavaya talisca aldılar misal. Sen aynısını gidip gedson'da yapamadın.
Hayır paraları da yok cash verip bitiriyorlar desek.
Albenisi de yok kulübün, anlamsız işler.