Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.559
- 109.369
- 4.878
Marsilya da fena degildiNuno Tavares asla gelmemeli
Parayı çöpe atmak olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marsilya da fena degildiNuno Tavares asla gelmemeli
Parayı çöpe atmak olur
Bak masonum sen Dubois'yı da övüyodun burada geçen yaz senlen o kadar papaz olmuştuk adama düz oyuncu falan dedim diye bu herif asla gelmemeli bunu alacağımıza sol beke bir tane scout kurşunu sıkalım ve Kazımcan'a güvenelim daha iyi
Doğanın kanunu. Birileri çalışırken diğerleri yiyecek. Kral Fener’e koymaktan alışveriş yapacak zaman bulamamışParaları Wanda mı yiyor yoksa![]()
O biraz zor ama değişen bir şey yok ben white da yok edemiyorduyok haalandi yok eder boey

Üçlü oynayan ve topu ayağında tutmayan takımda savunma görevi olmadan dan dun ileri gitsin gibi kullanıldı ama yakın zamanda Marsilyalılar bile bıkmıştı adamdanMarsilya da fena degildi
Valla verilen paraya değer mi soru işareti. Fazla düz oyuncu. €1.8m veriyoruz yedeğedubua kötümü çıktı? mis gibide oynadı aolda
boey olmasa oynardı
bruhO biraz zor ama değişen bir şey yok ben white da yok edemiyordu![]()
JJ arabistana giderse Brezilya MT hocası kim olacak. Vitor Pereira mı.
Bence hocalığından ziyade Anadolu takımlarının boktan oluşundan kaynaklıjj büyük td çıktı
başka hoca olsa şu kadroyla asla bu puanı toplayamazdı
fb için büyük kayıp
adam baktı bu toxik camiadan adam olmaz o da saldı
kaçmış
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani guerreiroSol beke teknik asist makinesi istiyoruz!!
Roma cok kotu durumdaymis oyuncu satmak zorundalarmis
Ibanez, Spinazzola ve Abraham'i yolcu etmek istiyorlarmis. Abraham'in satisi sakatligindan dolayi kalacak gibiymis
Spinazzola'nin kontrati seneye bitiyor. Sol beke nasil olurdu??
Bence super oyuncu
Hadi inşallah. Gideceği belli zaten. En azından iyi bir kulübe iyi bir bonservise gitsin.boey arsenale mi gidiyor 23e?