Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jj büyük td çıktı

başka hoca olsa şu kadroyla asla bu puanı toplayamazdı

fb için büyük kayıp

adam baktı bu toxik camiadan adam olmaz o da saldı
Hocalikla alakası ne çözemedim. Fi tarihinden kalma ofsayt taktiği, rakibi analiz etme yok, oyuncu yönetme desen oda yok. Haksiz kazanılan penaltılar olmasa ilk 5 te olmayacaklardi. Beden eğitimi hocasi olarak fizik ve tempo olarak iyi olduğunu düşünüyordum. Onuda sahamızda ki maçta sarhoş çıkan oyuncularımız tır gibi oyuncularının üzerinden geçince o fikriminde yanlış olduğunu anladım.

Spinazzola sakatlikdan önce baya iyidi. Herif asil tendonu yirtti, en kötü en berbat sakatlik. Bacagini kirsa, capraz baglari yirtsa ondan daha iyi. Hic bi zaman eski formunu bulamadi ve bidaha da bulamaz. Uzak duralim.
Avrupa şampiyonası mı neydi
Ne form tutmuştu orada
Sakatlandı baya düştü

Suudi Arabistan da ne kadar bilindik futbol insanı varsa topluyor. Ligiyle milli takımıyla başarılı olamazlar belki ama çok renkli olacaklar belli ki önümüzdeki dönemde.
Yatırım Etkinlik Fonu diye bir şey kurmuşlardı birkaç ay önce. Futbol tarafında da tüm büyük kulüpleri ortak bir fonda topladılar, parayı basıp duruyorlar

"Suudi Arabistan'ın 700 milyar dolar büyüklüğündeki varlık fonu PIF ile devlet petrol şirketi Aramco çok sayıda futbol kulübünü satın aldılar.

PIF, Suudi Arabistan profesyonel futbol liginde mücadele eden Al-Ittihad, Al-Ahli, Al-Nasrr ve Al-Hilal futbol kulüplerinin yüzde 75 hisselerini aldı.

Aramco da Al-Qadisiyah takımını satın aldı.

PIF ve Aramco'nun bu yatırımları Suudi Arabistan futbol ligini dünyanın en büyük 10 ligi arasına sokmayı ve daha fazla yatırım çekmeyi amaçlıyor.

Suudi Arabistan hükümeti, ligin yıllık cirosunu 2030'a kadar 480 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor."
Kaynak

Spinazzola sakatlikdan önce baya iyidi. Herif asil tendonu yirtti, en kötü en berbat sakatlik. Bacagini kirsa, capraz baglari yirtsa ondan daha iyi. Hic bi zaman eski formunu bulamadi ve bidaha da bulamaz. Uzak duralim.
Bence Roma'nın en iyi adamlarındandı bu sezon. Uyguna alma fırsatı olabilir

Hocalikla alakası ne çözemedim. Fi tarihinden kalma ofsayt taktiği, rakibi analiz etme yok, oyuncu yönetme desen oda yok. Haksiz kazanılan penaltılar olmasa ilk 5 te olmayacaklardi. Beden eğitimi hocasi olarak fizik ve tempo olarak iyi olduğunu düşünüyordum. Onuda sahamızda ki maçta sarhoş çıkan oyuncularımız tır gibi oyuncularının üzerinden geçince o fikriminde yanlış olduğunu anladım.
Bence Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'sini eleyerek finale çıkan Benfica'nın başında bayağı iyiydi. Fener'e gelen mal oluyor. Burada böyle olduğuna bakmayın başka lige gitsin şov yapar bu adam. Fener'e bizim kadroyu ve Okan Buruk'u ver ligi yine 3. bitirirlerdi.

Yatırım Etkinlik Fonu diye bir şey kurmuşlardı birkaç ay önce. Futbol tarafında da tüm büyük kulüpleri ortak bir fonda topladılar, parayı basıp duruyorlar

"Suudi Arabistan'ın 700 milyar dolar büyüklüğündeki varlık fonu PIF ile devlet petrol şirketi Aramco çok sayıda futbol kulübünü satın aldılar.

PIF, Suudi Arabistan profesyonel futbol liginde mücadele eden Al-Ittihad, Al-Ahli, Al-Nasrr ve Al-Hilal futbol kulüplerinin yüzde 75 hisselerini aldı.

Aramco da Al-Qadisiyah takımını satın aldı.

PIF ve Aramco'nun bu yatırımları Suudi Arabistan futbol ligini dünyanın en büyük 10 ligi arasına sokmayı ve daha fazla yatırım çekmeyi amaçlıyor.

Suudi Arabistan hükümeti, ligin yıllık cirosunu 2030'a kadar 480 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor."
Kaynak
Dediğim gibi paraları çok işte ama bu para hiç mi bitecek diye korkmuyorlar anlamak elde değil. 700 milyar dolar harcadığın bir şeye 7 yıl içinde cirosunun 480 milyon dolara çıkmasını sağlayarak kar edemezsin. Kar edebilmen için 480 milyona çıktıktan sonra 15 yıl gerekiyor. İnanılmaz bir akıl tutulması. İnsanlar ne zaman anlayacak acaba futbolun Avrupa'dan dışarıya kolay kolay açılamayacağını.

@Samet Nalbant bu arada Spinazzola milli takımda dörtlüde oynuyor baya da iyi oynuyor

Euro 20'nin en önemli oyuncularındandı sakatlanana kadar

Spinazzola,maehle,perisic bunlar koyarsan 4lüde de oynar ama ağırlıka 3lüde verimli

4lü oynayan takıma spinazzola almak pek akıl karı değil hele bide önünde kerem varsa

Dubua + keremle anamızın liginde pek sıkıntı yaşamadık erdoğan yeşilyurtlara emre kılınçlara karşı ama avrupa maçlarında affetmezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt