Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar buna güvenemeyip 1 yıllık yapmış sözleşmeyi demek ki. Bence alınabilir bir risk olur üçüncü forvet için. Seneye 3. forvetimiz bile bol bol şans bulur bence Avrupa'da da olacağımız için.
Kupayı da almamız gerekiyor Türkiye'nin en büyüğü olarak. Uzun zaman oldu.

Tchoumeni bize kiralik olarak versinler nerde oynatacaklar bu kadar adami

700 milyar dolar harcamıyorlar bu işe onu diyorum 😄 Adamlar 700 milyar dolarla ülkeyi başka bir seviyeye çıkartmak derdindeler. Futbolu da ülkeye insan çekmek için, yaptıkları yatırımları popüler insanlarla dünyaya göstermek için araç olarak kullanma derdindeler. 700 milyarın sadece 20 milyarını futbol için ayırmışlar, oradan hesap edin işte futbolun ne amaçla ne şekilde kullanılacağını. Aldıkları futbolculardan belli oluyor zaten. Aksi şekilde bir dertleri olsa o paralarla altyapıya yapacakları yatırım 100 yıllarını kurtarır futbolda. 😄
Tüm fondaki yatırımın karşılığı olarak "Konser, festival, teknoloji, ar-ge, profesyonel güreş, sinema, cart curt" toplamından gelecek yıllık ciro ne kadar bilmiyorum ama bu kadar para harcayıp ciro 480'de kalırsa yine de kötü. Çünkü bu paraların bir dönüşü yok. Kimsenin Ronaldo var diye leş statlara Suudi Arabistan Ligi izleyeceğini sanmıyorum. 20 milyar doları da 40 yılda toparlıyorlar. Hadi 2030'dan sonra artsa 25-30 yıl sadece verdikleri, harcadıkları paranın gelirini toplamakla uğraşacaklar fakat şöyle bir durum da var işte. Her zaman Messi, Ronaldo, Benzema falan gelmez. Böyle büyük yıldızlar yok dünyada çünkü. He Sen gidip yıllık 700 milyon dolar verip Haaland'ı çekersin, diğer takımlara da her mevkiye 80-90 milyon euroluk adamlar alırsın seneye o zaman izleyen olabilir . Ama kimse 23-24 yaşındaki dünya yıldızlarını o yaşlarda getiremez Avrupa olmadığı müddetçe. Ama bir yerde bir haber görmüştüm ben bu bahsettiğimiz üç takımın UEFA'ya başvurması mı ne gündemdeymiş CL'ye katılmak için. O zaman olabilir işte. Şu andaki durumuyla zor yoksa. E o zaman da parayı bastıran CL'ye girebilmiş oluyor ne anladım ben bu işten. Elin Arap takımı gelecek. PL'de 5. olan Liverpool giremeyecek. Saçma sapan işler. Hayırlısı bakalım ya benim anlamlandıramadığım bir şeyler var ama bu işte.

Spinazzola,maehle,perisic bunlar koyarsan 4lüde de oynar ama ağırlıka 3lüde verimli

4lü oynayan takıma spinazzola almak pek akıl karı değil hele bide önünde kerem varsa

Dubua + keremle anamızın liginde pek sıkıntı yaşamadık erdoğan yeşilyurtlara emre kılınçlara karşı ama avrupa maçlarında affetmezler
Perisic bence sıkıntı çıkarır dörtlüde, Maehle de en iyi zamanında bile çok iyi bir savunmacı olmadı ama Spinazzola gayet sorunsuz oynayabilir. Defansif farkındalık anlamda o ikisinin bir tık önünde.

Tabii ki sorunlar olur, Boey gibi oynayamaz, ama diğer ismi geçen Guerreiro ve Angelino gibi bekler de benzer sorunları yaşatır. Bence doğru orta saha kurgusuyla bunun üstesinden gelinir.

Bazı renktaslarımızda israrla icardi reisi araplara gönderme çabası görüyorum.

sergio yerine bir melo
mertens yerine de bir cassio lincoln bulabilirsek

hayvan gibi siyapariz :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt