- 2 Temmuz 2011
- 137.445
- 58.520
- 5.488
Esselamun Aleyküm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esselamun Aleyküm
AS ahbert duyum var mı
Ben de onu diyorum üstadım, adamların zaten bahsettiğin gibi bir beklentisi yok işin özünde bu projede. Ülkenin yüksek bütçeli reklamı gibi kullanıyorlar, kullanacaklar. Futbola bir yatırımları esasen. O bölgenin lider ülkesi olma derdindeler. Futbola şu kadar yatırdık, bize şu kadar kazandıracak gibi dertleri olsa zaten dediğim gibi yatırımı böyle posası çıkmış yıldızlara değil altyapıya yaparlar, uzun vadeli düşünürlerdi. Dediğim gibi ülkenin reklamını boy boy yaptıracak popüler insan transferi yapıyorlar. BAE bunu belirli bir süreç sonunda gerçekleştirdi, benzer şeyi farklı bir yolla bunlar yapmak istiyor. Eğitiminden, sosyal hayatına oldukça ciddi reformlarla, büyük yatırımlarla ilerliyorlar. Uzun vadede nereye varacaklarını göreceğiz elbet. Futbol çerçevesinde düşünürsek çok anlamsız geliyor ama olay futbol değil yaniTüm fondaki yatırımın karşılığı olarak "Konser, festival, teknoloji, ar-ge, profesyonel güreş, sinema, cart curt" toplamından gelecek yıllık ciro ne kadar bilmiyorum ama bu kadar para harcayıp ciro 480'de kalırsa yine de kötü. Çünkü bu paraların bir dönüşü yok. Kimsenin Ronaldı var diye leş statlara Suudi Arabistan Ligi izleyeceğini sanmıyorum. 20 milyar doları da 40 yılda toparlıyorlar. Hadi 2030'dan sonra artsa 25-30 yıl sadece verdikleri, harcadıkları paranın gelirini toplamakla uğraşacaklar fakat şöyle bir durum da var işte. Her zaman Messi, Ronaldo, Benzema falan gelmez. Böyle büyük yıldızlar yok dünyada çünkü. He Sen gidip yıllık 700 milyon dolar verip Haaland'ı çekersin, diğer takımlara da her mevkiye 80-90 milyon euroluk adamlar alırsın seneye o zaman izleyen olabilir . Ama kimse 23-24 yaşındaki dünya yıldızlarını o yaşlarda getiremez Avrupa olmadığı müddetçe. Ama bir yerde bir haber görmüştüm ben bu bahsettiğimiz üç takımın UEFA'ya başvurması mı ne gündemdeymiş CL'ye katılmak için. O zaman olabilir işte. Şu andaki durumuyla zor yoksa. E o zaman da parayı bastıran CL'ye girebilmiş oluyor ne anladım ben bu işten. Elin Arap takımı gelecek. PL'de 5. olan Liverpool giremeyecek. Saçma sapan işler. Hayırlısı bakalım ya benim anlamlandıramadığım bir şeyler var ama bu işte.
Cancelo büyük maliyet bonservis 50-60 bir de maaşı vergilerle 15'i bulur. Arsenal asıl bütçeyi orta sahaya ve santrafora ayırır diye tahmin ediyorum.bide cancelo konusuluyor
boey ucuncu sirada olabilir o hal
bakalim
8 e girecek ekimdebu herif ünversteye başlamıştır heralde
Emin misin renktaş birden wanda kucağında öpüştüğü bir poz salabilir veya daha da ileri gidebilir![]()
Tam istedikleri şey gibi görünüyorSosyal medya paylaşımları sıkıntı (wanda'nın daha çok)
Sergio yerine neden 6 numara bulalım ki? Prime Selçuk İnan ya da prime Badou Ndiaye'nin teknik versiyonunu bulmamız lazım oraya. Mertens yerine Lincoln kısmına ise katılıyorum fakat Zaniolo oynayacak orada bence seneye. Ayrıca Lincoln stilinde oyuncu bulmak Hagi stilinde oyuncu bulmaktan daha zor.sergio yerine bir melo
mertens yerine de bir cassio lincoln bulabilirsek
hayvan gibi siyapariz :/
İtalyan olup dikkatimi çeken genç oyuncular: Scalvini, Frattesi, Fagioli, Miretti, Casadei, Gnonto, Rovella, Baldanzi, Parisi, Fabbian, Ibrahima Bamba, Mulattieri, Pirola@Ali Bektaş abi ya italyadan yeni cıkan ,parlamaya aday yetenkleri yazsana.ya da moise kean gibi alabilceklerimizi
melo kagit uzerinde 6 numaraydi ama bence en baba 8'den daha 8'di.Sergio yerine neden 6 numara bulalım ki? Prime Selçuk İnan ya da prime Badou Ndiaye'nin teknik versiyonunu bulmamız lazım oraya. Mertens yerine Lincoln kısmına ise katılıyorum fakat Zaniolo oynayacak orada bence seneye. Ayrıca Lincoln stilinde oyuncu bulmak Hagi stilinde oyuncu bulmaktan daha zor.
yürüyüşümü yapayımda hepsine bi bakayım,çok teşekkürlerİtalyan olup dikkatimi çeken genç oyuncular: Scalvini, Frattesi, Fagioli, Miretti, Casadei, Gnonto, Rovella, Baldanzi, Parisi, Fabbian, Ibrahima Bamba, Mulattieri, Pirola
Bunların çoğunu alamayız. Son dördünü sadece videolarda gördüm maçlarını pek izlemedim. Bence olma ihtimali olup çok faydalanacağımız isim Baldanzi.
Serie A'da bu sezon iyi işler yapan oyuncular: Zaccagni, Berardi, Carlos Augusto, Posch, Biraghi, Provedel, Vicario, Dimarco, Jaka Bijol, Hjulmand, Orsolini, Rodrigo Becao, Baschirotto, Umtiti
Bunlar bir çırpıda göze çarpanlar ama daha çok isim vardır. Zaccagni bence sezonun oyuncularından, acayip bir herife dönüştü. Carlos Augusto'nun geçen başlığını açtım iyi bir sol bek. Lecce'nin stoperleri de ucuza rotasyonda çok fayda sağlayabilecek adamlar
Çok az değil mi ya. Bence en az €20m hedeflenmeli
Nayir konusunda hiç fikir beyan etmedim. Çift forvet oynayacaksak maksimum dördüncü forvet gibi gelebilir. Kabze de o sezon dördüncü forvet olarak gelmişti. Düzgün karakterli, yedek olunca sorun çıkartmayacak bir eleman gibi gözüktü bana ama bizim olmak istediğimiz seviyede en fazla dördüncü alternatif olmalı. Icardi-X-Diagne-Nayir olabilir mesela forvet hattı, çift oynayacaksak. X yerine önde baskıda etkili olacak bir isim olabilir. Diagne yerine Mohamed olabilir. Sağda Zaniolo ve Rashica, solda Aktürkoğlu ve Yılmaz rotasyonu. 10 numara istediğimizde Mertens-Demir takviyesi. Bence kötü bir ön hattı değil.Konunun üstüne geldi de Umt Nayir'i almalıyız çünkü bu sene kupayı da almalıyız dedin diye düşündüm.
Ne yaparsan yap Melo 6 numara. Oyun kurma özelliklerinin üst seviyede olması onu Selçuk İnan'dan daha iyi bir 8 yapmıyor. Atıyorum Selçuk olmasaydı ve biz o sene Mehmet Topal'ı alsaydık atıyorum Melo-Mehmet Topal berbat bir ikili olurdu.melo kagit uzerinde 6 numaraydi ama bence en baba 8'den daha 8'di.
her sey var adamda yahu. dusun prime melo ile bu torriera'yi orta sahada. inanilmaz olurlardi.
forvette mehmet badtal olsa yine sampiyon olurduk :d
Mitşönün amcaoğlu herholdAZ Alkmaardan birini alabiliriz diye düşünüyorum
Çift oynamayacağız zaten onu hesaba katmaya gerek yok ama bugünkü tek santraforlu dizilişe göre düşünürsek benim tercihim şöyle olurdu.Nayir konusunda hiç fikir beyan etmedim. Çift forvet oynayacaksak maksimum dördüncü forvet gibi gelebilir. Kabze de o sezon dördüncü forvet olarak gelmişti. Düzgün karakterli, yedek olunca sorun çıkartmayacak bir eleman gibi gözüktü bana ama bizim olmak istediğimiz seviyede en fazla dördüncü alternatif olmalı. Icardi-X-Diagne-Nayir olabilir mesela forvet hattı, çift oynayacaksak. X yerine önde baskıda etkili olacak bir isim olabilir. Diagne yerine Mohamed olabilir. Sağda Zaniolo ve Rashica, solda Aktürkoğlu ve Yılmaz rotasyonu. 10 numara istediğimizde Mertens-Demir takviyesi. Bence kötü bir ön hattı değil.
Hızla geçerken büyük küfür ettin sandım Allah affetsin. Mitşö de küfür gibi amcaoğlu da.Mitşönün amcaoğlu herhold
Futbola ayırdıkları para 4 milyar dolar. Asıl hedefleri DK'yı almak ülkenin imajını düzeltmek. O yüzden Ronaldo, Benzema, Kante gibi isimlere gidiyorlar. Sıradaki hedefleri Ramos, Busgets, Di Maria, Modric, İlkay gibi isimler olacaktır bunlar sadece futbolcu olarak değil reklam, imaj hakları vb. ile tam paket anlaşma yapıyorlar. 700 milyar dolar bambaşka projeler için.Tamam ne olursa olsun 700 milyar dolar harcadığın işten 480 milyon dolar yıllık ciro ile karlı çıkamazsın ki. 1400 yılda anca toparlıyor kendini.Hadi diyelim 2030'dan sonra ciro 1 milyar dolara çıktı. Yine de 300-400 yıldan aşağı toparlayamaz kendini. O zamana kadar da kim öle kim kala?!