Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çift oynamayacağız zaten onu hesaba katmaya gerek yok ama bugünkü tek santraforlu dizilişe göre düşünürsek benim tercihim şöyle olurdu.

SOL KANAT: Kerem-Barış
FORVET ARKASI: Zaniolo-Mertens
SAĞ KANAT: Rashica-Yunus
FORVET: Icardi-???-Diagne-Altyapıdan biri.
Bence gelecek sezon ligde 4-2-4 gegenpress göreceğiz sık sık.

icardi formayla uyuyo arkadaslar

Resim

Wanda degil mi o Recebim

Futbola ayırdıkları para 4 milyar dolar. Asıl hedefleri DK'yı almak ülkenin imajını düzeltmek. O yüzden Ronaldo, Benzema, Kante gibi isimlere gidiyorlar. Sıradaki hedefleri Ramos, Busgets, Di Maria, Modric, İlkay gibi isimler olacaktır bunlar sadece futbolcu olarak değil reklam, imaj hakları vb. ile tam paket anlaşma yapıyorlar. 700 milyar dolar bambaşka projeler için.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Aras Şimşek 20 milyar diyor sen 4 diyorsun. Arada uçurum var.

Bence gelecek sezon ligde 4-2-4 gegenpress göreceğiz sık sık.
Bence imkanı yok. 4-2-3-1 oynarız yine sezon boyu. Transferler de gelmeye başlayınca daha da netleşir. Ama 2'li forvet oynayacaksan bile Zaniolo veya Mertens forveti ikiler en kötü ama iki forvet özellikle adam olmaz Necati Elmander ya da Baros Elmander gibi.

TS Günay'ı neden istiyor? Muhammet Taha Tepe ve Arda Akbulut'a ne olacak?

Uğurcan'ı yollayacaklar net. Yurtdışı değilse bizden başkası olamaz.

Sırf işsizlikten Alex Sandro'nun en son sol bek oynadığı maçı -12. hafta- 45 dk izledim.
Herif bildiğin okeye dönmüş, silah zoruyla futbol oynuyor gibi duruyor.
1 metrekarelik bir alanda stoper gibi takılıyor. Maçta stoper oynayan Danilo'dan ayırt edebilmem için forma numarasına ve krampon rengine bakmak zorunda kaldım. O raddeye gelmiş artık.
Zaten o yüzdendir ki 12. haftadan sonra oynadığı bütün maçlarda stoper olarak oynamış.
Gelirse epic fail olur.
Üşenmedim, 2. yarıyı da izledim ve fikrim değişti.
Juve onun kanadını kullanmaya başlayınca ölmediğini gösterdi.
Kendisinden ziyade oyun anlayışları ile alakalı bir durum gibi duruyor.
Cuadrado'nun kanadını kullanmaya çalışıyorlar genelde.
Eski hızı ve kondisyonu yok tabii ama söylendiği kadar bitik durumda da değil. Gelirse iş yapar burda.
Yine de öyle bir imkan varsa daha genç ve para kazandırma ihtimali olan birini tercih ederim tabii.

Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Cibara, ''Bu yıl 3 tane hedefimiz vardı. Bir tanesi Bankalar Birliği Anlaşması'ndan çıkmak, 100. yıl şampiyonluğu ve yeni yatırımlar. Bunlar için emin adımlarla ilerliyoruz. Şampiyonluk sayıları konusunda bizim arkamızdan kim geliyor, sayılara ne bunlarla ilgilenmiyoruz. Biz önümüzdeki sezon da şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi için çok daha güçlü bir kadro kuracağız. Şampiyonluk kutlamalarında Mata ve Mertens'le konuştum. İkisi de ilk lig şampiyonluğu sevincini yaşadı. Mertens önümüzdeki sezon da Galatasaray'da çok başarılı olmayı amaçlıyor. Mata, Galatasaray'la bağlarını hiçbir zaman koparmayacak. Bu kutlamalara katılan hiçbir oyuncumuz Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor. Buna Icardi de dahil. Bu nedenle biz de kulüp olarak elimizden geleni yapacağız. İnşallah sonu da iyi olur'' dedi.
Mehmet Cibara, ''Şu anda sermaye arttırımı yapıyoruz, onu bitirdikten sonra günün koşullarına göre bakacağız. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkabilecek durumumuz var. Ama çıkmak mı daha iyi, devam etmek mi onu finans bölümümüz değerlendirecek. Her ikisi seçenek de geçerli' şeklinde konuştu.

Ben de istemiyorum. Sadece onun olsa olsa 3. forvet olabileceğini konuşmuştuk ondan onu yazdım. Bugün konuşulan iki forvet vardı üçüncü forvet için. Biri Diagne diğeri Umut Nayir. Umut Nayir'i yazmaya elim gitmedi. Ben de Diagne'yi tükürüverdim. Temenni olarak yazmadım. O olacağına altyapıdan biri olsun daha iyi.

İtalyan olup dikkatimi çeken genç oyuncular: Scalvini, Frattesi, Fagioli, Miretti, Casadei, Gnonto, Rovella, Baldanzi, Parisi, Fabbian, Ibrahima Bamba, Mulattieri, Pirola

Bunların çoğunu alamayız. Son dördünü sadece videolarda gördüm maçlarını pek izlemedim. Bence olma ihtimali olup çok faydalanacağımız isim Baldanzi.

Serie A'da bu sezon iyi işler yapan oyuncular: Zaccagni, Berardi, Carlos Augusto, Posch, Biraghi, Provedel, Vicario, Dimarco, Jaka Bijol, Hjulmand, Orsolini, Rodrigo Becao, Baschirotto, Umtiti

Bunlar bir çırpıda göze çarpanlar ama daha çok isim vardır. Zaccagni bence sezonun oyuncularından, acayip bir herife dönüştü. Carlos Augusto'nun geçen başlığını açtım iyi bir sol bek. Lecce'nin stoperleri de ucuza rotasyonda çok fayda sağlayabilecek adamlar
Baldanzi çok fena yav. Tipi ve tarzı mertense benziyor.

Sağ bek zanotti fene geliyor onun için çok erken 24 yaşında falan belki.

Ben de istemiyorum. Sadece onun olsa olsa 3. forvet olabileceğini konuşmuştuk ondan onu yazdım. Bugün konuşulan iki forvet vardı üçüncü forvet için. Biri Diagne diğeri Umut Nayir. Umut Nayir'i yazmaya elim gitmedi. Ben de Diagne'yi tükürüverdim. Temenni olarak yazmadım. O olacağına altyapıdan biri olsun daha iyi.
Kendi adını yazsaydın keşke

Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Cibara, ''Bu yıl 3 tane hedefimiz vardı. Bir tanesi Bankalar Birliği Anlaşması'ndan çıkmak, 100. yıl şampiyonluğu ve yeni yatırımlar. Bunlar için emin adımlarla ilerliyoruz. Şampiyonluk sayıları konusunda bizim arkamızdan kim geliyor, sayılara ne bunlarla ilgilenmiyoruz. Biz önümüzdeki sezon da şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi için çok daha güçlü bir kadro kuracağız. Şampiyonluk kutlamalarında Mata ve Mertens'le konuştum. İkisi de ilk lig şampiyonluğu sevincini yaşadı. Mertens önümüzdeki sezon da Galatasaray'da çok başarılı olmayı amaçlıyor. Mata, Galatasaray'la bağlarını hiçbir zaman koparmayacak. Bu kutlamalara katılan hiçbir oyuncumuz Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor. Buna Icardi de dahil. Bu nedenle biz de kulüp olarak elimizden geleni yapacağız. İnşallah sonu da iyi olur'' dedi.
Mehmet Cibara, ''Şu anda sermaye arttırımı yapıyoruz, onu bitirdikten sonra günün koşullarına göre bakacağız. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkabilecek durumumuz var. Ama çıkmak mı daha iyi, devam etmek mi onu finans bölümümüz değerlendirecek. Her ikisi seçenek de geçerli' şeklinde konuştu.
Sermaye artırımını nasıl ve hangi para ile yapacağız? Florya projesi inşaatı daha başlamadan BB'den nasıl ve hangi para ile çıkacağız acaba?

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt