Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
parades kötü oyuncu degil ama bizim icin yanlıs oyuncu fakat sergio ve miçoyu gönderirsek ozaman tielemans ve parades olursa olur yoksa parades tek basına bize sadece sinir stres katar

Kanka sen bilirsin blas ı

Felixten iyi mi bu herif cidden
Ben Felix’i oldum olası beğenmem ama arada ciddi seviye farkı var.

Blas yetenekli de kafaya oynayan takımda baskıyı kaldırabilir mi muamma.

Bir de özellik olarak da çok farklılar, Mertens yerine olacaksa Felix daha uygun profil. Blas daha bir playmaker bir de Fekirle Payet yüzünden ben bu Fransız 10 nolara soğuğum, garip bir kafaları var.

Beğenmeme rağmen Felix’i isterdim.

Felixi hiç izledin mi?
En az 25/30 defa. Yakın tarihin en abartılan genç oyuncusu. Atletico o kadar parayı çocuğun kendisine değil potansiyeline verdi. Giren kazığı azaltmak için de sağa sola gönderiyor işte. Tabi ki iyi futbolcudur gelirse bir şeyler yapar illaki hayır demem ama alternatifleri daha iyi olabilir. Ayrıca maddi açıdan da düşünmek lazım sadece kiralığına 11 milyon çekilmiş adamı sana bedavaya göndermezler. O kadar parayı verdikten sonra gider bonservisi adam alırım daha iyi. Tapusu bende olmayacak adamı napayım o kadar paraya.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu blas mlas cagliarili joao pedro gibi anadolu topçusu olmasın? Temkinli olmakta fayda var. Timur büyük para verip boş adam almaz diye ümit ediyorum. Zaniolo'yu almış adam Roma'dan, vız gelir tırıs gider.

En az 25/30 defa. Yakın tarihin en abartılan genç oyuncusu. Atletico o kadar parayı çocuğun kendisine değil potansiyeline verdi. Giren kazığı azaltmak için de sağa sola gönderiyor işte. Tabi ki iyi futbolcudur gelirse bir şeyler yapar illaki hayır demem ama alternatifleri daha iyi olabilir. Ayrıca maddi açıdan da düşünmek lazım sadece kiralığına 11 milyon çekilmiş adamı sana bedavaya göndermezler. O kadar parayı verdikten sonra gider bonservisi adam alırım daha iyi. Tapusu bende olmayacak adamı napayım o kadar paraya.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Felix son 5 yılda ortaya çıkmış en yetenekli oyunculardan biri o yüzden de 126m verdiler. Şu an kariyer olarak düşmüş olabilir ama süperligi yürüyerek sallar. Bence gelmez, gelse de paramız yetmez

felix daha yeni dünya kupasında taş gibi top oynadı. çorba chelsea’de bile iş yapan bir kaç oyuncudan biriydi. alabilirsek inanılmaz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt