Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.191
- 72.810
- 5.188
Kimsenin hiçbir şey bilmediği yerde bir insan her şeyi bilebilirLan herkes bisey biliyor yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimsenin hiçbir şey bilmediği yerde bir insan her şeyi bilebilirLan herkes bisey biliyor yaw
Ben Felix’i oldum olası beğenmem ama arada ciddi seviye farkı var.Kanka sen bilirsin blas ı
Felixten iyi mi bu herif cidden
En az 25/30 defa. Yakın tarihin en abartılan genç oyuncusu. Atletico o kadar parayı çocuğun kendisine değil potansiyeline verdi. Giren kazığı azaltmak için de sağa sola gönderiyor işte. Tabi ki iyi futbolcudur gelirse bir şeyler yapar illaki hayır demem ama alternatifleri daha iyi olabilir. Ayrıca maddi açıdan da düşünmek lazım sadece kiralığına 11 milyon çekilmiş adamı sana bedavaya göndermezler. O kadar parayı verdikten sonra gider bonservisi adam alırım daha iyi. Tapusu bende olmayacak adamı napayım o kadar paraya.Felixi hiç izledin mi?
Felix son 5 yılda ortaya çıkmış en yetenekli oyunculardan biri o yüzden de 126m verdiler. Şu an kariyer olarak düşmüş olabilir ama süperligi yürüyerek sallar. Bence gelmez, gelse de paramız yetmezEn az 25/30 defa. Yakın tarihin en abartılan genç oyuncusu. Atletico o kadar parayı çocuğun kendisine değil potansiyeline verdi. Giren kazığı azaltmak için de sağa sola gönderiyor işte. Tabi ki iyi futbolcudur gelirse bir şeyler yapar illaki hayır demem ama alternatifleri daha iyi olabilir. Ayrıca maddi açıdan da düşünmek lazım sadece kiralığına 11 milyon çekilmiş adamı sana bedavaya göndermezler. O kadar parayı verdikten sonra gider bonservisi adam alırım daha iyi. Tapusu bende olmayacak adamı napayım o kadar paraya.
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zakaria torreranın yükünü tielmasa görede paradese görede çok daha azaltır benceZAKARIA-TIELEMANS-FELİX-TAVARES gelsin de biraz rahatlayalım