Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blas'ın tüm kulvarlardaki 2021/22 istatistikleri 15 gol 5 asist bu sezonki istatistikleri ise 12 gol 8 asist yani son 2 sezonda ortalama 20 gol katkısı yapmış. Yaşı 25 ve sözleşmesinin bitmesine 1 sezon kalmış bence baya iyi bir transfer fırsatına benziyor.

IMG_3532.webp

200w.webp

Sen ellerimi tuttuğun anda
Alev alev yanar bu sevda
Sen gözlerime baktığın anda
İçin için ağlar bu sevda

Dur, yıkma duvarlarımı
Oysa herşeyim gizli kalmalı
Aşkımız, dikenli gül dalı
Bahar gelmeden açmamalı

Deli yüreğim at at biraz
Aşka hasret kaldım bu yaz
Gizli gizli gel, yapma naz
Sevenlerin günahı olmaz

blas sallama şimdilik .felix gercegi varken,ne yapak blası.fransa basını yazarsa bakarız

Felixe çöp çekmek, bizim ligi kaldıramaz demek hangi kimyasal ürünüdür çözemedim. Ligte bu adam beli dönmeyen szalaiye karşı oynayacak yav, clde zaten kendini gösterme hırsıyla farkını koyr
Çorba chelseade Pl de takımın ayakta kalabilen bir kaç oyuncusundan birine bizim süper ligde kim çöp çekiyor yav. Tam tersi o herif asıl 23 yaşında bu ligte oynar mı denilmesi daha doğru.

Felixe çöp çekmek, bizim ligi kaldıramaz demek hangi kimyasal ürünüdür çözemedim. Ligte bu adam beli dönmeyen szalaiye karşı oynayacak yav, clde zaten kendini gösterme hırsıyla farkını koyr
Benimde elim ayağım titriyor rengim

Yönetimle görüştüm felixi beğenmeyenler hakkında işlem başlatacaklar sükuneti muhafaza edelim biz

Blas'ın tüm kulvarlardaki 2021/22 istatistikleri 15 gol 5 asist bu sezonki istatistikleri ise 12 gol 8 asist yani son 2 sezonda ortalama 20 gol katkısı yapmış. Yaşı 25 ve sözleşmesinin bitmesine 1 sezon kalmış bence baya iyi bir transfer fırsatına benziyor.
Bir de Fransa liginde. O ligden gelen oyuncular burada tutuyor

Çorba chelseade Pl de takımın ayakta kalabilen bir kaç oyuncusundan birine bizim süper ligde kim çöp çekiyor yav. Tam tersi o herif asıl 23 yaşında bu ligte oynar mı denilmesi daha doğru.
Gelmez yav biz başka isimlere yoğunlaşalım. Atl kiralıyoruö dese 50 kulüp sıraya girer, en kötü benfica kiralar clde oynayacak adamlar

Felix €5m kiralık artı €30 zorunlu diye farzedelim, gelecek sezon sonu Zaniolo’yu €35m satsak denkleşiyor
niye illa zaniolo?keremi de satabilirsin,yunus az adam olursa onuda satarsın iyi paralara.önemli olan transferlerdeki stratejik dehanın istikrarı ve futbocuları parlatıp,bunları pazarlamanın yanı sıra kadronun diger parcalarını boey gibi,nellson gibi adamlardan yuksek satıslar yapmak.böyle böyle ilerleyecegiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt