Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Midsö = parades
Mata = felix ( yeni mata mertens olucak )
Rashica
İcardi
Gomis yerine ( kean yada aubameyang )
Zaniolo eğer giderse ( hakim ziyech)
Okan koçugun yerine uğurcan

Kadro level atlıyor .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tielemans +paredes diyelim

''I was rooting for him when he arrived but it's very clear to see why Simione didn't want him. It's not because he doesn't track back or defend/press. It's because of his poor decision making. He would have stayed if he actually had some end product.''

eyvah
Simione futboldan anlamiyor diye yorumladim :)

1686176239690.webp

Felixin gelme ihtimali kk nın seçim kazanma ihtimaliyle aynıdır. Olurda imkansızı başarıp getirebilirsek ciddi anlamda uefa kupasına göz dikeriz

tielemans +paredes diyelim

Parades çok gömülüyorda Dünya kupası kadrosunda vardı oynadı üstelik , paris , juve görmüş adam iki yönlü oynayabiliyor , icardi gelmesinde olumlu etki yapar . Tielemansda cok iyi ama onunda yedegi sergio olur

Coutinho haberleride çıkabilir

Parades çok gömülüyorda Dünya kupası kadrosunda vardı oynadı üstelik , paris , juve görmüş adam iki yönlü oynayabiliyor , icardi gelmesinde olumlu etki yapar . Tielemansda cok iyi ama onunda yedegi sergio olur

paredes gelsin zaten ama programda teilemans iması yapıldıgı ve haftasonu da görüşme var dendiği için ben diğer kişinin tielamans oldugunu düşündüm

Atletico uzatmasın 10 milyon + Hamza'nın transferinde öncelik karşılığında yollasın Felix'i.

mayıstaki ay tutulmasını yasamıs.üstüne son dolunay ayı ile kavusmus.hayatında kadınlar sorun büyük ihtimalle bu felixin.ve duygusal kararlar dönemi.şaşırmam
Geçmiş sayfalarda aldatıldığı yazıyordu forumu takip etsen boşuna ay tutulmasına bakmazdın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt