Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
masaya oturmaz muhtemelen beğenmiyolar TR ligini
oturmuyor zaten.

sırf bunu denemek için ilk sezon galatasaray şampiyonluğu kazandıktan sonra romada ek menajerlik açtım adamı en kötü statüde seçip 1 euro maaş teklif ettim sözleşme uzatmak için, altyapıya gönderdim karşılıklı fesih önerdim tüm avrupada transfer kapalıyken. gene galatasarayla masaya dahi oturmadı

felix gelirse savunmamız ne olur bilmiyorum ama rakip kaleye gitmemiz 1.5 saniye filan sürer

Bu gülme,tebessum mevzusunu da ciddiye almadi kimse.adam qnb ile lansmanda icardiyi mujdeledi,ironi dediler.2 gun sonra programda pahali gelirse maliyeti, birçok sponsor kabul etti icardi icin para vermeyi dedi.herkes sevindi.millet manyak bence biraz
Şu andan transfer ihtimali olup bizim ilgilenmediğimiz topçu olduğunu zannetmiyorum. Icardi konusunda imza atılana kadar beklemek lazım. Kamp başlamadan imza için gelmez bu arada adam. O yüzden uzunca bekleyeceğiz.

1686220103415.webp

İtalyan basınında yer alan habere göre; Serie A ekibi Salernitana, Olimpiu Morutan'ı kadrosuna dahil etmek için harekete geçti. 24 yaşındaki on numara için Çizme temsilcisinin sarı-kırmızılıların kapısını takas teklifiyle çaldığı belirtildi.Salernitana'nın Olimpiu Morutan için Erik Botheim'ı takasta sarı-kırmızılılara önerdiği vurgulandı. Serie A ekibinde sportif direktör Morgan De Sanctis'in Olimpiu Morutan konusunda çok ısrarcı olduğu kaydedildi.

Şimdi ki çocuklar Icardi sayesinde falan Galatasaraylı oluyor. Kesin almamız lazım. 10 yaşında yeğene soruyorum şimdi saçlarını sarıya boyatmış :) Galatasarayın eski maçlarını izledin mi kimleri tanıyorsun diyorum Drogba Sneijder Melo falan diyor. Çıtanın belirli bi seviyenin altına inmemesi gerek

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu andan transfer ihtimali olup bizim ilgilenmediğimiz topçu olduğunu zannetmiyorum. Icardi konusunda imza atılana kadar beklemek lazım. Kamp başlamadan imza için gelmez bu arada adam. O yüzden uzunca bekleyeceğiz.
Icardi uzun surmez,temmuza kadar biter bence

Wanda Nara'nın Icardi için istediği sözleşme

Yıllık 6 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme

11 başladığı ilk 5 resmi maçın ardından 250 bin, 10. maçın ardından 500 bin, 15. maçın ardından ise 750 bin euro hesabına yatırılacak. Bir sezonda maç oynama bonusu 1.5 milyon euro'yu geçemeyecek.

Süper Lig şampiyonluğunda 250 bin euro, Avrupa Ligi şampiyonluğunda ise 750 bin euro ödenecek.

UEFA organizasyonlarında kazanılan her maç için 35 bin euro, ligde kazanılan her maç için 20 bin euro, kupada kazanılan her maç için 8 bin euro ekstra prim alacak.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 250 bin euro, çeyrek finalde 400 bin euro, yarı finalde 500 bin euro, şampiyonlukta 5 milyon euro ödeme yapılacak.

(Sabah)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt