- 3 Haziran 2015
- 56.738
- 65.875
- 4.143
Dün Baskan
Bugün Hoca
yarin Erden Bey
Bugün Hoca
yarin Erden Bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki Milli gururumuz Sibel Kekilli hakkinda düsüncelerin nedir
Var tabi arayışlar sonucunda buldum.
Sezon içindeki hakem rezilliklerini, MHK'yı, o Lale denilen kadını, yayıncı kuruluşun suç ortaklığını, VAR'da olup bitenleri açıklamalılar bu dönemde mutlaka. Belgelerle toplantı düzenlenip isim isim deşifre edilmezse önümüzdeki sezon yine aynı oyunlar, çok daha şiddetlenerek karşımıza çıkar.Dün Baskan
Bugün Hoca
yarin Erden Bey
Ulan bunu almayın
yav olm ne alaka yaaaaaaaaa ben sana Hector Bellerin diyom sen bana Sibel Pamuk Sibel Kekilli soruyonPeki Milli gururumuz Sibel Kekilli hakkinda düsüncelerin nedir
Boey gibi dünyanın en sağ bekini izleyen gözlerine boeyden sonra bellerin gibi bir çöpü mü? İzletmek istiyorsun gerçekten yavyav olm ne alaka yaaaaaaaaa ben sana Hector Bellerin diyom sen bana Sibel Pamuk Sibel Kekilli soruyon
Sana son bir sorum olacak. Bir Sibel Pamuk diger sands Sibel Kekilli.yav olm ne alaka yaaaaaaaaa ben sana Hector Bellerin diyom sen bana Sibel Pamuk Sibel Kekilli soruyon
ozur dilerimBoey gibi dünyanın en sağ bekini izleyen gözlerine boeyden sonra bellerin gibi bir çöpü mü? İzletmek istiyorsun gerçekten yav
Sana son bir sorum olacak. Bir Sibel Pamuk diger sands Sibel Kekilli.
Tercihin Kim olur
Kime aldılar yinebu araplara bir dur denmesi lazım
icardiye teklif yapmış namussuzlarKime aldılar yine
O kulübün transfer yasağı alacağı konuşulmakta idi.icardiye teklif yapmış namussuzlar