Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2011
- 5.507
- 679
- 1.898
Ali Sowe > Dzekocenk tosun> dzeko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Sowe > Dzekocenk tosun> dzeko
Kolasinac Arsede fena degildi sonra izlemedimTavares
Emerson
Lucas Piton
Vinagre
Kolasinac
burdan heyecanlandıran veya mantıklı bulduğun var mı ?
telaffuz bayılttıBu herif sürekli bizim listeyi bulup fenere getirmeye çalışıyor ha.
Hüsnü hak etti banlanmayı.Gelmez ise 23 gün ban talebinde bulunuyorum
Rahat atar hemde.Dzeko’nun ölüsü 15 gol atar ligde düzenli oynarsa
bunu açıkça söylediyse birşeylerin garantisini almıştır umarım cünkü destege ragmen mhk ve pfdk aynı kalırsa guzel bir kazık yemiş oluruz aynen yabancı sınırında oldugu gibiDursun Özbek: "TFF seçimlerinde Mehmet Büyükekşi'yi destekleme kararı aldık."
Hocanın Şenol Güneşle arkadaş olup paylaşım yapması illa Okan'a gönderme anlamına mı geliyor? Ben Fatih hocanın paylaşımında bir art niyet olduğunu düşünmüyorum ama öyle düşünenlere de saygı duyarım. Niyeti buysa da yanlış yapmıştır. Bu arada Okan'ın uzun yıllar takımda kalmasını isteyenlerdenim, sene içinde şampiyon olsa da gitmeli diyenlere inat.
dzeko bence ligde en az 10 tanne atar ama 41 e kadar sözleşme istiyor herif bunu vermek delilik.Falcao iki Cl maçında atar parasını çıkarır deniyordu biz doğru dürüst sahaya çıkaramadık.Dzeko yaşından bağımsız iyi sezon geçiriyor tabi bir de şu var 29'dan 30 yaşına geçmek ile 37'den 38 geçmenin fiziksel yıpranması aynı değil.
bunların sorunu forvet degildi ki Valencia daha ne yapacaktı adam bunları çoğu maçta ipten aldı. savunma kanat orta saha gerekti. valencia ciddi kan kaybı olacak bizee gomisi yolladık 30 golden sonra gördükDzeko’nun ölüsü 15 gol atar ligde düzenli oynarsa