- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
@Sergen Zeren şınavın bittiyse olan biten hakkında bizi bilgilendir
icardi napmak istiyor
icardi napmak istiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray hocası şampiyon olduktan sonra istediği yere istediği zaman konuşurKardeşim Galatasaray hocası her gün kanal kanal program gezmez
Yapacak bir şey yok bekleyecez en ufak ihtimali sonuna kadar zorlayacaz onun gibisi gelmezBiz simdi Icardiyi augustosa kadar beklersek elimizdem bir cok striker kacar Moussa Dembele bosta
İcardi Mohammed +1 transfer olarak toplam en az 3 santrafor olacakBiz simdi Icardiyi augustosa kadar beklersek elimizdem bir cok striker kacar Moussa Dembele bosta
+15e satarım
Sağ beki veya kaleyi Türk yaparımYabancı kuralı olmasa ben de satardım. Şu anda Abdülkerim'i istersen 25'e sat, o ayarda sol ayaklı bir yerli bulup koyamayacağına göre Abdülkerim'i satmak sezonu satmak demektir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
lan özel işim vardı.şınavda çekemedim.venus pluton karrıtlıgı var,daha gecen GS forması ve wandayla uyandı herif.salın şunu@Sergen Zeren şınavın bittiyse olan biten hakkında bizi bilgilendir
icardi napmak istiyor
İcardi Mohammed +1 transfer olarak toplam en az 3 santrafor olacak