Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.752
- 36.297
- 3.638
Bu da kap açıklaması. Bir yönetici söylemişti sonra buradan gelecek para ile BB'den çıkılmak için adım atılma falan demişti sanırım hatırlamıyorum. Gerçekmiş demek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Negatif salmayalım baby! Yoksa ağzına emzik veririm.gidişatı begenmedim.fazla rehavet var gibi.sata sata elde oyuncu kalmayacak.scout ekibini fatih hoca gibi dinlemezde bunlar
Apoya teklif varmış araplardanniye böyle bir şey yapalım
Ne demek oluyor bu Bumut
Bu da demek oluyor kiBu da kap açıklaması. Bir yönetici söylemişti sonra buradan gelecek para ile BB'den çıkılmak için adım atılma falan demişti sanırım hatırlamıyorum. Gerçekmiş demek.
Sampiyon oldugumuza pisman oldum yorumundan sonra RECEBIMMmorutan cica gibi duygusal topcularla işimiz yok
takımın modunu düşürür bu tip isimler
Hiç bir şey yapmamış doğru düzgün maç dahi oynamamış yusuf demire kim neden 10 milyon euro versin renktaş hangi sebeple?Öncelikle çıkılması gereken oyuncular:
1- Mata = Free
2- Midtsjö = 2m Euro
3- Dubois = 3m Euro
4- Sergio = 3m Euro
5- Cicaldau = 4m Euro
6- Mohamed = 6m Euro
7- Morutan = 7m Euro (5m Euro üstü teklif yoksa takımda tutulmalı)
8- Luyindama = 1m Euro
9- Taylan = 0,5m Euro
10- E.Kılınç = 0,5m Euro
11- Okan = Free
12- Yusuf Demir = 10m Euro (Yerli statüsünde oynayabilecekse satılmamalı)
Yöneticinin açıklaması da buBu da kap açıklaması. Bir yönetici söylemişti sonra buradan gelecek para ile BB'den çıkılmak için adım atılma falan demişti sanırım hatırlamıyorum. Gerçekmiş demek.
Mehmet Cibara, ''Şu anda sermaye arttırımı yapıyoruz, onu bitirdikten sonra günün koşullarına göre bakacağız. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkabilecek durumumuz var. Ama çıkmak mı daha iyi, devam etmek mi onu finans bölümümüz değerlendirecek. Her ikisi seçenek de geçerli' şeklinde konuştu.
Ne demek oluyor bu Bumut
boey nelson gidiyorSampiyon oldugumuza pisman oldum yorumundan sonra RECEBIMM
biz niye sampi olduk yaw
erden timurda bi kez basarabilenlerden galiba abi.tielemansı hemen bitirmesi imkansızdı zatenUlan hani bugün büyük gündü. Tüm menacerler buradaydı. Tielemans yüzde doksan netleşiyodu.