Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradan gelen parayla Kemerburgaz yapılacak. Daha sonra ise Florya’dan gelen parayla bankalar birliği anlaşmasından çıkılmak isteniyor
Açıklamasını paylaştım. Kemerburgaz'ın ilk etabı hali hazırda yapılıyor zaten. Eylül- Ekim en geç Kasım ayında oraya geçilecek. Mehmet Cibara sermaye arttırımı tamamlanınca BB'den çıkma ihtimali de var finans ekibi kararı verecek dedi. Faizlerin arttırılma ihtimaline karşın BB'den çıkıp, Florya'nın ilk etabına başlanması için gerekli parayı yönetim belki cebinden koyabilir zaten Florya'da inşaat başlayınca satışlarda başlayacaktır. Yönetim öyle koyduğu parayı alabilir tabi ben Cibara'nın açıklamasına göre fikir yürütüyorum.

1686410755374.webp

Nehuen Perez eski fmlerin wonderkidiydi oyundaki en iyi stoperlerden biri oluyodu

Udinese'ye giden Arjantinliler feci toparliyor valla. Udinese'nin savunmasi da baya iyiydi bu sene Perez Becao Bijol, top kulupler disinda en dikkat cekici savunma bunlardaydi Lecce ve Torino ile birlikte (ki Torino'ya top kulup de denebilir)

Scout ekibi olumluysa direkt alak.

TS'nin basindaki kus Ugurcan'i bizim yerimize Fener'e vermek ister ama ne renktasimiz Ugurcan ne de TS camiasinin tabani bunu ister... O is mumkun degil

Fener'in devreye girmesi iyi olur bizim almamizi kolaylastirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt