Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafası karışmış.Normalde yüzde 99 anlaşma bitti icardi kalıyor derken Arapların teklifi kafasını karıştırmışOraya gitsin ozaman
Türk statüsünde değil bir oyuncu hem 6 hem 10 ise uzak durmak lazım ayrıcaProfil olarak kerem demirbayi isterdim. Bayer yönetimiyle araları iyi değilmiş. Gelmesi kolay değil ama alinirsa en az 3-4 sene orta sahayi guclu tutar. #6, #8 ve #10da oynayabiliyor
Avrupadan veren çıkmasa bile araplar veriyor dostum.Icardiye avrupada hangi külüp 3 yil icin 40 milyon verir? Habere inanmadim, yok cidden öyle birsey istediyse sana gelecegin icin bol sans diler bir daha görüsmem.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Turk statusu önemsiz ben kaliteli oldugu icin istiyorumTürk statüsünde değil bir oyuncu hem 6 hem 10 ise uzak durmak lazım ayrıca
Bizim sponsorlarla maks çıkacağımız 5-6 milyon bu parayı Avrupa'da başka veren çıkması zor. Arap taraflarına gidecekse zaten güle güle o maaşları biz karşılayamayız. Senin dediğin parayı adam PSG'den kazanamıyor.pazarlık payı diye birşey var
adam en yüksek masşı alma peşinde
dediğim gibi bonuslarla 30 bulacak icardi bize 3-4 senelik
zaten 4-5 milyon yıllık diyorlardı ben inanmıyordum o parayı zaten atletico veriyor adama
Sakin sergen. Kaldiramiyorsan takip etme canimguzel hangi haber verdi bu dönem?tarih veriyo,onla örüşülyo.şu gun gelmiş,bugun anası babasına ugramıs,halası teyzesinin kucagına oturmus.terimsportsla kavga falan neyse.takip eden etsin
Onun icin avrupa dedim, araplar icin 40 milyon hic birsey.Avrupadan veren çıkmasa bile araplar veriyor dostum.
avrupadan kimse vermez ama araplar verebilir.Icardiye avrupada hangi külüp 3 yil icin 40 milyon verir? Habere inanmadim, yok cidden öyle birsey istediyse sana gelecegin icin bol sans diler bir daha görüsmem.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi