Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime güveniyorum son Iki dönemde Harika isler çikardilar.

Takildigim tek konu yapilan açiklamalarin

„Takim kampa kadar hazir olacak“

Derken yavas yavas

"Şampiyonlar Ligi kadrosu kurup ön elemelere gitmek mi, ön elemeler için yeterli kadroyu kurup ileri dönemde mi takımı geliştirmemiz gerekiyor? Bu konuda zor bir ikilem içerisindeyiz.“ saflarina kaymasi

Ben aslinda yönetimden sezon erken acilacagi icin ve bizim icin maddi anlamda cok mühim CL gelirlerini kacirmamak icin , oyuncularla aylar önce görüsüp ön anlasma yapip transferleri cabuk bitirir beklentisine girdim.

Umarim cok gec kalmazlar. Eksik kadro ile ön elemelere cikmasak daha iyi olur. Evet rakipler güclü degil ama kimseyi kücümsemiyelim, cünkü onlar da bir ümidle bu maclara cikiyorlar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetime güveniyorum son Iki dönemde Harika isler çikardilar.

Takildigim tek konu yapilan açiklamalarin

„Takim kampa kadar hazir olacak“

Derken yavas yavas

"Şampiyonlar Ligi kadrosu kurup ön elemelere gitmek mi, ön elemeler için yeterli kadroyu kurup ileri dönemde mi takımı geliştirmemiz gerekiyor? Bu konuda zor bir ikilem içerisindeyiz.“ saflarina kaymasi

Play off maçlarına kadar bu kadro götürür ama play off da babayı alırız transfer olmazda

1686475067166.png

3. tur cok zor geçebilir yine Play Off turunda dinamik bir belçika takimi isimizi zorlastirir. Union SG gecen sezon cogu avrupa takimina kök söktürdü. 2. turdan Sheriff Prag veya Atina cok ama cok zor rakipler.

Ekli dosyayı görüntüle 205835

3. tur cok zor geçebilir yine Play Off turunda dinamik bir belçika takimi isimizi zorlastirir. Union SG gecen sezon cogu avrupa takimina kök söktürdü. 2. turdan Sheriff Prag veya Atina cok ama cok zor rakipler.
İcardi ve rachica olmadan mevcut kadroyla çok rahat play off a kalırız
Nelson ve boey gidip yerlerine iyi adam alamazsak işimiz zorlaşabilir. Ama Okan hoca özellikle Avrupa’da baya iyi oynatıyor rahat olun

Nelsson ve boey'i alacak takımlara rest çekelim haziran sonuna kadar alıyorlarsa alsınlar kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt