Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yavusak yakupun tek hayırlı haberi ve sağlam duyumu olmadı.Daha dün merihi bize yazdı.tam bir uğursuz .geçen sene icardi olmayacak diyende bu yakup puştuydu

Arabistan'in UEFA ile bir baglantisi yok ki. Kimsede birsey yapamaz maalesef.
fifa yapar ustad. yeter ki parayi degil de futbolu korumak niyetleri olsun.

bir oyuncuya (messi) 300 m eur kontrat vermek nedir?

buna dur denmeli. fifa bu ulkeleri tum ulusal organizasyonlardan men etsin, 300 m verdikleri topcularini kendi villalarinin cimlerinde sirk palyacosu gibi oynatsinlar sonra.

Muslera, Boey, Nelsson, Abdulkerim, Dubais, Torreira, Olivera, Kerem, Zaniolo, Mertens, Barış Alper......ilk 11 i ile eleme maçlarına çıksak bile yine ekleyecek güçte bir takıma sahibiz. Bu oyuncuların hepsi bizim.

Abi o zaman futbol Avrupada ölür yani bile bile buna izin vermek?
İzin verip vermemeklik bir durum yok ortada demek istedim. Avrupa'da serbest ticaret söz konusu o yüzden engel koyamazlar. Sen simdi örnek olarak Avusturya'da çalışıyorsun yarin bir Arap ülkesinden astronomik iş teklifi alıyorsun, büyük ihtimal gidersin. Burada aynı şey söz konusu. Bir engel koyamazlar önüne. Nasıl bir kaç sene evvel Çinli takımlar parayı basıp oyuncuları aliyordu şimdi sira Araplarda. Birşey yapabilmiş olsalar Çinli kulüplere yapılırdı yani.

fifa yapar ustad. yeter ki parayi degil de futbolu korumak niyetleri olsun.

bir oyuncuya (messi) 300 m eur kontrat vermek nedir?

buna dur denmeli. fifa bu ulkeleri tum ulusal organizasyonlardan men etsin, 300 m verdikleri topcularini kendi villalarinin cimlerinde sirk palyacosu gibi oynatsinlar sonra.
Fifa nin getirisi nedir böyle bir yaptirimda? Mantik bulamıyorum. Kendilerine bir zararı yok. Karışmaz lar o yüzden. Adamların petrol parası var veriyorlar. Nasıl bir kac sene evvel Çinli takimlar benzer transfer yaptılar şimdi de Araplar yapıyor aynısını.

Muslera, Boey, Nelsson, Abdulkerim, Dubais, Torreira, Olivera, Kerem, Zaniolo, Mertens, Barış Alper......ilk 11 i ile eleme maçlarına çıksak bile yine ekleyecek güçte bir takıma sahibiz. Bu oyuncuların hepsi bizim.
Sigorta Boey Nelsson out olunca baya kan kaybedecez.

Icardiyi çok seviyorum ve mutsuz olmasini asla istemiyorum cunku cok iyi bir insan zaten hep derler kız babası adamdan zarar gelmez diye.

Olurda bizimle sözlesme imzalayamazsa onun mutlu olacagi bir yere gitmesini isterim. Cunku gercek deger gormeyi hakkediyor. Roma bunu ona verebilir mi belkiii bence atletico madrid taraftarlari onu bagrina basacaktır

Ayrıca daha önce dedim. Bu kadroyu elde tutulup yine geçen sene deki gibi kaliteli oyuncular takviye edilerek Türkiye liginde 5 yıl ambargo koyacağız. Bu süreçte Avrupa da muhakkak bir kupa gelecek.

Bence transferde çok acele etmemize gerek yok, Mesela Boey ve Nelsson takımdan ayrılsa üstüne Icardi ve Rashica gelmese bile ön eleme turlarını geçebilecek bir kadromuz var. Elbette o zamana kadar transferde yol alırız diye düşünüyorum ama hiç transfer bile yapmasak ilk ön elemeyi geçebiliriz. Zaniolo, Mertens, Kerem, Torreira vs bu oyuncular bu turu geçmek için oldukça yeterli olacaktır doğru transferleri yapalım gerekirse ön elemeden sonra yapalım diye düşünüyorum.

Bu Araplar gereksiz büyütüldü

Ronaldı bitik durumdaydı, reklam diye aldılar, orada da bir halt yapamadı.

Benzema, Real’den beklediği ilgiyi göremedi üstüne anstronomik teklifle gitti, yaşı 36

Kante desen yıllardır sakat, güvenilmez bir adam. Sakatlıktan onu bile almadılar.

En fazla Oscar, Hulk gibi paragöz tipler gider, emekli ikramiyesini alır geçerler.

Katar 300 milyar euro harcadı DK için, bunlar da benzer bütçeyi başta bu yönde harcayacaklar. Zaten akılları olsa önce iyi hocaları toplamaya çalışırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt