Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon şampiyon olduk ve çok sevindik ama bu kesinlikle başlangıç olmalı çünkü uzun süredir kupa farkını açamıyoruz. Gerçekten artık tüm kupaları silip süpürmemiz gerekiyor buna uygun kadro kurmalıyız ve Türkiye'deki tüm kupaları almaya çalışmalıyız. Şu kupa kazanan Fener'i iki maçtada domine ederek yendik zaten Başakşehir'i söylemeye gerek yok 7 tane atmıştık. Bu ortamda kaçırdığımız her kupa için üzülüyorum bu sene Türkiye kupasını kazanabilirdik ama nazarlık olsun. Hem yönetime hemde Okan hocaya çok güveniyorum artık çok iyi planlama ile diğer rakiplerle aramızdaki farkı daha da açmalıyız,

Son düzenleme:
Yunus
Emin
Hamza
JANKAT

Ekli dosyayı görüntüle 205945

jankat varken batuhan 2.kaleci yapilmaz
efecan ve ozan kabak var alinabilecek süper lig seviyesinde
baska yok
Batuhan, bir şekilde orta sıra SL takımında 1. kaleciliği aldı, iyi maçlar da çıkardı. Jankat ne yaptı ki onun önünde tutulmalı sence?..Çerkes olması dışında bir özelliğini bilmiyorum hani!..

miçö'nün yerine ve sergio'nun önüne 2 orta saha alıp yolumuza bakalım. geri kalanlar yolda tamamlanır. iyi orta saha iyi takımın %70'idir

Bizim yakın gelecekte en büyük rakibimiz takım her tökezlediğinde donuna sıçan, fener her son dakika golü attığında aman şampiyonluk gidiyor mu diye ortalığı velveye veren yeni türemiş looser ve ödlek minik kısım Galatasaray taraftarıdır.

Başka rakip zaten karşımızda duramıyor,duramazda .

Ama bu yeni türemiş kesim hepimiz gibi başarı arzusu ile yanıp tutuşsa hep daha fazlasını istese eyvallah ama panikten başka yaptıkları bir bok yok.

Burası Galatasaray beyler , kibirli olmayın ama özgüvensiz olacaksanız gölge etmeyin.

Batuhan, bir şekilde orta sıra SL takımında 1. kaleciliği aldı, iyi maçlar da çıkardı. Jankat ne yaptı ki onun önünde tutulmalı sence?..Çerkes olması dışında bir özelliğini bilmiyorum hani!..
Jankat 3.kaleci olarak yazilir, Batuhan 3.kaleci olmak istemez bence...

8124E2F4-088C-4021-9E47-FE57BA916AF7.jpeg

PSV macinda ilk 11 neydi öyle yav, korkunc icim karardi Ömer-Sekidika kanat, Aytac E.Kilinc Arda orta saha:ROFLMAO:

Paredes falan begenmeyen var hemen gelsin!!

250024398.jpg

gs tarihinin en iyi pasörüydü

Bizim yakın gelecekte en büyük rakibimiz takım her tökezlediğinde donuna sıçan, fener her son dakika golü attığında aman şampiyonluk gidiyor mu diye ortalığı velveye veren yeni türemiş looser ve ödlek minik kısım Galatasaray taraftarıdır.

Başka rakip zaten karşımızda duramıyor,duramazda .

Ama bu yeni türemiş kesim hepimiz gibi başarı arzusu ile yanıp tutuşsa hep daha fazlasını istese eyvallah ama panikten başka yaptıkları bir bok yok.

Burası Galatasaray beyler , kibirli olmayın ama özgüvensiz olacaksanız gölge etmeyin.
önce loser yazmayı öğren, ondan sonra saçmala

Daha yolun basinda millet de transfer umutsuzluğu başlamış. Geçen sene erden timura ben de kızmistim laf etmiştim transfer için ama adam resmen döt etti. Bu sene adam açıklama yaptı çok güzel kadro kurucaz hedef Avrupa dedi. O yüzden çok rahatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt