Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konyalı Abdülkerim, futbolcu değil denilen boey, Altay'ın forvetini sol bek kullanarak şampiyon olduk, Fenerbahçenin kadrosu bizden iyi değil ama yüzde yüz daha derin

onlarda herşeyden önce bir torreira yok
icardi yok
kanatları bile yok
en iyi kanatları emre mor

rotasyonda bizden üstün oldukları tek bir tene poz vardı o da 8 noydu

icardi ile yatıp icardi ile kalkıyoruz resmen

diğer hiçbirşeye odaklanamıyoruz gs adına

herif resmen kendini 45 milyon Galatasaraylıya aşık ettirdi

yauv anlamıyorlar

ben başdan baya önyargılıydım herife ama şu kadroyla buraya gelmesi büyük başarı

bak transferlerde göreceksiniz jj ben bunu alın dedim alamadılar bari bunu alın dedimde diyecek

şu kadroyu ver başka birine ts ile aynı puandaydı ligde avrupada 0 çekerdi
Jesus uçuyor okan anadolu hocası

Ulan luyindama da maiconda garry de gomisde bu araplar bi tek bizi bafiliyo yav nedir la bu çektiğimiz

icaridnin wanda karısına güzel muamele çekmesi lazım anca öyle olur bu iş gerçi o da tapıyo karıya sonumuz hayrola

Icardi için her kuruş düşünmeden verilmelidir. Bir oyuncunun ne kadar fark yarattığını hepimiz kendi gözlerimizle gördük. Golcün iyiyse atarsın bu bir gerçek Icardi mutlaka ama mutlaka alınmalı. 8-10 mutlaka alınmalı

1-2 milyon için vazgeçelim demiyor ki kimse ama konuşulan para yıllık 20-30 milyon. Bir de Gomis, İcardi gibi değildi yeri gayet dolabilir bir oyuncu idi o tamamen o dönemki yönetimin beceriksizliği.
O dönem ki transfer dönemleri iyi sabretmişiz Gomis gidiyor 2 forvet geliyor dediler en son transferin son günü A spor'a bağlanıp Ömer ile kapattık demişlerdi. Umarım orta yol buluruz da kalır aksi durumda gelecek forvete şimdiden sabırlar diliyorum bu kadar üst düzey bitirici sonrası üzerinde ciddi baskı olacak kaçan gollerden sonra tribünlerden garip garip sesler duyabiliriz.

1686521503794.png
matheus pereira 26-27 yasinda enteresan yolculuklar yapiyor. adami suudi arabistan'dan birlesik arap emirliklerine yollamislar yarim seneligine. arap lig tarihinin en yüksek bonservis bedeli 18m euro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt