Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.312
- 10.192
- 1.688
1 latinArjantinin copa amerika aldıgı zaman 2 oyuncuda 11 oynamıştı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 avrupalı
1 afrikalı
iyidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 latinArjantinin copa amerika aldıgı zaman 2 oyuncuda 11 oynamıştı
Ağırlıktan gidemeyiz kaleyeLe celso parades torreira. Ortasahası çok iyi olur
Peki bir sorum olacak benim, gruplara kalamazsak ne diyecekler transferler yetişmezse şimdi gülüm balım takılıyorlar da taraftar onları linçlerIcardi gelirse gruplara kalmayı garantiledikten sonra gelir. Büyük transferlerin hepsi için bu geçerli bence.
Rotasyon oyuncularının hepsini kampa yeriştiririz.
Teklif edebileceğimiz barem belli. Bu adama 6-6,5 falan vereceğiz zaten. Alamazsak Icardi kalitesinde birini bulamayacağımız açıkken elimizin kuvvetli olduğunu da söyleyemeyiz. Kartlar onların elinde bu yazılar olmasa bile.Bi yandan güzel umutlandırıcı bir hareket bi yandan da düşünüyorum acaba kulübe karşı Wanda'nın elini mi kuvvetlendiriyor bu ilgi?
Mohamed çok yetenekli bir oyuncu takımda kalmalı diyorum ama kafa çok problemli takım kimyası konusunda şüphe ettiriyormustafa mohamed fanı olmuştuk bir aralar
Ligi 13. bitirip Avrupa'ya gidemeyen takima Mertens, Torreira, Icardi gibi oyuncular almayi basaran yonetim sampiyon takima mutlaka iyi oyuncular ekleyecektir, hic endise etmeyin.Peki bir sorum olacak benim, gruplara kalamazsak ne diyecekler transferler yetişmezse şimdi gülüm balım takılıyorlar da taraftar onları linçler
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben ciddi değilim renktaş belli etme renk verme yönetime güveniyorum zaten bu hafta hatta transferler başlar diye düşünüyorumLigi 13. bitirip Avrupa'ya gidemeyen takima Mertens, Torreira, Icardi gibi oyuncular almayi basaran yonetim sampiyon takima mutlaka iyi oyuncular ekleyecektir, hic endise etmeyin.