Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şerefsizler bizi kutlamadılar fbyi kutlamışlar hemen

şu chpden sn 6 ayda uzaklaştığım kadar hiçbirşeyden uzaklaşmadım akp bile bana daha yakın geliyor!!!

gs kırmızı çizgimdir bundan sonra en ağır chp düşmanıyım!!!!!

Kılıçdaroğlu bizi kutladı

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Galatasaray, PSG’de forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu için devreye girdi. Cimbom 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu öncelikle bonservisi ile almayı planlıyor. Ancak Fransızlar yüksek fiyat isterse satın alma opsiyonlu kiralama formülü devreye sokulacak.

ali naci küçük

1686553093985.png

Büyük transferler ön elemeden önce gelmek istemeyecektir, elemeleri rahat geçersek menajerleriyle haber yollarlar.

Yav bu arapların kazıklayıp sonra bir şekilde fesih yaptığı kaç tane oyuncu var kariyer planlaması olan herhangi bir oyuncu bunlara gitmez.
İcardi gibi bir futbolcuyu da 20 milyona falan ikna edebileceklerini sanmıyorum.
Adam kemiksiz 7 milyonu cebine indiroyor zaten.
20.milyonu dogru kabul edelim max dayanma süresi 1 sene.
Bu gibi adamlara özgür bir hayat verecekler ki olsun. Bu adam gidecek partileyecek, wanda ile hayati bile o cografyaya uygun degil. Ronaldo benzeri bir hayat sunmadığın sürece bazı şeyler imkansız.

Keseyi açtılar doğru da 1 sene sonra bu iş yanlış sistem değiştiriyoruz diye bir süreç yaşanabilir. Bunun nedeni de arapların keyfinden degil avrupada fifaya inanılmaz baskı olacak bugünün 23 yaşındaki 2 seneye sözleşmesi bitecek bir sürü yıldız var. Avrupa kulüpleri için sürdürülebilir bir sistem değil bu.
Uefa olsun yerel ligler olsun finansal kısıtlama denilen garabetin de olduğu barcelona gibi bir kulübün maaş dengesi nedeniyle 2 büyük yıldızını bedavaya gönderdiği bir ortamda büyük problemler yaşanacak Ş.ligi dahil olmak üzere çoğu sistem çöker.

Araplar için de sürdürülebilir bir sistem değil.
Oturmamış bir sisteme, 2 gün önceki finalde inter forvetine koy kupayı cityden alacak olan bir adam wanda gibi cakal bir kadın danısmanlık almadan bütün bu eğriyi doğruyu tartışmadan karar vermez.

Trans gelmezse

-------Krm---Mo----Zanyola
------------- Mert--------
-----Oliveira --- Torreira
Kazim--Emin--Apo--Dubua
--------------Muslera--------

Orta sahayi degistirirdim ama Okan boyle devam ederse sasirmam

Bu sözde biten 2 transferden biri tielemanstı galiba. Yani bitmedi

İcardi arabistan'a gitse bile max 1 sene sonra gelir.30 yaşında,icardi gibi marjinal bi karakterin o topraklarda 3-4 sene oynayabilmesi pek mümkün değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt