Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.169
- 25.762
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine pusuyu atmis bekliyosun pasfmohamed aslında iyi forvet
Talisca millete 50-100 milyonlar ödenirken benim neyim eksik diyerek bu haberler ile parayı koparmaya da çalışıyor olabilir.2 ay önce sözleşme yenilemiş bu kadar para harcayan Araplar Talisca’yı niye bıraksın yine gündem değiştirme haberleri sanırım yönetim maksatlı pompalıyor bu haberleri
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onu da intere kaptırdık cumartesiBu nasıl başlık ya Ali Yiğit i bile kaptircaz. Yenisini açın
Ross 22 oluyor da o kural bu sene devam edecek mi? Detaylı açıklama bulamadım.Yusuf ve Ross 21 alti
Yusuf ve Ross 21 alti
3 mevki için 2 şer bizim kalibremize yakın görmek istediğim liste yapayım;Burkay dünya üzerinde beğendiğin bir futbolcu var mı yav çok merak ediyorum.
Bir liste yap da şenlenelim.
Ömrümde gördüğüm en yeteneksiz, fundamental olarak en zayıf forvetlerden biri. Forvet gibi forvete bak yav topa vururken destek ayağını yerde tutması gerektiğini dahi bilmiyor, güldürmeyin insanı.Mohamedin ilk geldiği yarım sezonluk performansı uzun yıllar sonra ilk kez forvet gibi forvet gördüğümüz günlerdi
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen niye kinlenmişin yahu tamam senin fikrin sana benim fikrim bana böyle gergin olmayın futbol bu eğlencelik bir şeyÖmrümde gördüğüm en yeteneksiz, fundamental olarak en zayıf forvetlerden biri. Forvet gibi forvete bak yav topa vururken destek ayağını yerde tutması gerektiğini dahi bilmiyor, güldürmeyin insanı.