Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder geldiği vakit yolantheye twitterdan mesajlar,yolanthenin begeniler ön plandaydı.illa yazmak mı lazım ?wanda naraya da sevgi sözleri sarfedin,kadına sene boyu küfür etti gerizekalı ergenler

Morutan dan da umudu kesmemek lazim ama özellikle kanat rotasyonunda yabanci bir oyuncu kontenjani gidecek olmasi biraz üzüyor. Gözümüzün önünde olsa daha iyi olur mesela Adana Demir gibi bir takima kiralansa cok mutlu olurum.
morutan bence muthiş yeteneklere sahip ama övünce olmuyo,bıraktım onu o yüzden

Baris Alper gelecek sezon oynadikca daha iyi olacagina inaniyorum.
Baris icin firsat bu firsat. Hazir takimda forvet de yok zaten. Eleme maclarinda kendisini gösterebilir aslinda.

Son dönemde cok iyi gelistirdi kendisini. Son Vuruslarda ve karar vermekte biraz sikinti cekebiliyor.

baranı ve hamzayı rotasyona kesinlikle katmalı,emirhan da kerem sonrası hazırlanması gereken biri bence.cezasahasına bu denli kateden,8 numara da oynayan bir yerli bulmak zor.çok skorer emirhan bi de.arda gülerle beraber 2005 jenerasyonunun en iyisi emirhan ve ali turap.

fenerliler ferdivi övüyor hakılı olarak,bende begeniyorum ama ali turap gibi geriden oyun kuran,bi takımın hücumuna 10 numara kadar etki eden sagbek bulmak zor.

Baris icin firsat bu firsat. Hazir takimda forvet de yok zaten. Eleme maclarinda kendisini gösterebilir aslinda.

Son dönemde cok iyi gelistirdi kendisini. Son Vuruslarda ve karar vermekte biraz sikinti cekebiliyor.
barısı da bence forvette degerlendirmek gerek ama eren aydını da arkasına ya da bi sag kanada atmak lazım

şerefsizler bizi kutlamadılar fbyi kutlamışlar hemen

şu chpden sn 6 ayda uzaklaştığım kadar hiçbirşeyden uzaklaşmadım akp bile bana daha yakın geliyor!!!

gs kırmızı çizgimdir bundan sonra en ağır chp düşmanıyım!!!!!

Olur da erken seçim vs olur bunlaırn burnundan fitil fitil getirmek gerekiyor. Bizim meselemiz değil diyip bu karakterden yoksun oluşumu sıkıştırdılar sıkıştırmamız gerekiyor.
Sürekli bir şekilde falsoları var heriflerin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt