Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.587
- 9.879
- 2.068
Rdas avatardaki sen misin
Dennis Villeneuve 'in Enemy filminin afişi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rdas avatardaki sen misin
Yazın oyumu Fred e vermiştim... Limit olsaydı bence bize gelecekti.Şampdaşhlarım Fred 'i keşke biz alsaydık diyenleriniz var mı? Torreira ile nasıl olurdu ?
Ben de kendi fotomu kullanmiyorum rdasDennis Villeneuve 'in Enemy filminin afişi
Yazın oyumu Fred e vermiştim... Limit olsaydı bence bize gelecekti.
Ben de kendi fotomu kullanmiyorum rdas
Bu aralar cok guzel hava var. 21-26 arasi gidip geliyorİsveç soğuk mu serdarim
Yok mu Hammarby den tavsiye edebileceğin Kenedy Bakircioğlu gibi bir oyuncu SerdarımBu aralar cok guzel hava var. 21-26 arasi gidip geliyor
Gel bi dondurma ismarlayim
Daha bebeyken Paok'ta oynadığı zaman Beşiktaş'ı CL elemesinde tek başına yenen çocuk değil mi bu?![]()
Christos Tzolis - Spielerprofil 25/26
Christos Tzolis, 24, aus Griechenland ➤ Club Brügge, seit 2024 ➤ Linksaußen ➤ Marktwert: 30,00 Mio. € ➤ * 30.01.2002 in Thessaloniki, Griechenlandwww.transfermarkt.de
3,5a aldilar, 15.07 kadar cekilirse 6 milyona serbest kalabiliyormus.
Valla aziz isvec futbolunu takip etmiyorum. Hatta genelde pek futbol takip etmiyorum eskisi gibi. Sadece Gs ve CL de önemli maclari izlerimYok mu Hammarby den tavsiye edebileceğin Kenedy Bakircioğlu gibi bir oyuncu SerdarımKerem Aktürkoğlu yerine monte edelim
![]()
İyi niyetli olduğunu düşünmek istiyorumBu aralar cok guzel hava var. 21-26 arasi gidip geliyor
Gel bi dondurma ismarlayim
Solbekin tillahı işte bu Emrah'ım , @Aziz Kaan topcudan anlıyor.![]()
Maxim De Cuyper - Spelersprofiel 25/26
Maxim De Cuyper, 25, uit België ➤ Brighton & Hove Albion, sinds 2025 ➤ Linkervleugelverdediger ➤ Marktwaarde: 22,00 mln. € ➤ * 22 dec. 2000 in Knokke-Heist, Belgiëwww.transfermarkt.nl
Anladım kardeşim genellikle dondurma ısmalarma derdindesinValla aziz isvec futbolunu takip etmiyorum. Hatta genelde pek futbol takip etmiyorum eskisi gibi. Sadece Gs ve CL de önemli maclari izlerim
O yuzden bir bilgim yok
@Emrah Duvar da öyle Memom, brugge 5 tane attığı Bjk maçını izleyipteSolbekin tillahı işte bu Emrah'ım , @Aziz Kaan topcudan anlıyor.
Tabiki dayi. Sapikca dusunceler gelmesin aklinaİyi niyetli olduğunu düşünmek istiyorum
Akıllara hileli olan dondurmalar gelir dayım yavTabiki dayi. Sapikca dusunceler gelmesin aklina