Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzu oynayarak gelmesi degil, burayi ne kdr ciddiye alacağı onemli ahb.

Bu konuda cekincelerim var

Mesutun son yılları faciaydi fenere gelirken..Ben mesutun burayı ciddiye almadığını düşünmüyorum herif fiziken bitikti zaten son kurşunu da bize gol atarak harcadı srfsz (buradan yetisemeyen taylana da selam cakiyorum ) ..
İlkay bambaşka birşey yaw abartmak istemiyorum ama belki son 20 yılda bir tek Sneijder gelmiştir bu lige İlkay ayarında

Mesutun son yılları faciaydi fenere gelirken..Ben mesutun burayı ciddiye almadığını düşünmüyorum herif fiziken bitikti zaten son kurşunu da bize gol atarak harcadı srfsz (buradan yetisemeyen taylana da selam cakiyorum ) ..
İlkay bambaşka birşey yaw abartmak istemiyorum ama belki son 20 yılda bir tek Sneijder gelmiştir bu lige İlkay ayarında
Wes 29da buraya geldi. 2 sezon sonra o da saldı. İlkay 33 yasinda gelecek yaw.

Ben begeniyorum ilkayi ama muhtemelen doymuşluğunda etkisiyle salacak gibi geliyor, ki kilo almaya da bayagi musait bi yapisi oldugunu dusunuyorum.

Bi yanım gelsin dese de diger yanım dinamik genc adamlara yonelmemiz gerektigini soyluyor.

İlkayi mertensin yerine koyariz, ziyechle ikisi nasil 11 olacak. Torreiranin yaninda bence hic olmaz artik.

İlkayi tek bir sartla isterim 1+1 sozlesme ve os + sag kanat icin temasli oyundan kacmayan dinamik 2 adam alinirsa buyursun gelsin.

Bu senenin gecen senelerden en buyuk farki, kiralik oyuncumuz yok! Elimizdekileri tutmamiz yeterli olacak. Elimizdeki assetler icin de tok saticiyiz, versinler Baris'a 25m satalim, yoksa yok. Kerem icin de aynisi gecerli. Gelen para ile de yerlerini doldururuz.

------------------------------Muslera------------------------------
--TRANSFER-------Nels/Sanc---Apo---------Kohn----------
-----------------Torreira------TRANSFER-----------------------
--Ziyech/Baris---TRANSFER/Mertens---Kerem/Baris--
-------------------------------Icardi--------------------------------

Bir stoper, Emin? Nelsson giderse yerli yedek stoper. Rize Emirhan'i verse......
Kaan hem sag bek, hem DOS, hem de stoper yedekler.
Bir yerli yedek forvet, Baris da oynar.
KDB, Berkan OS yedekler, Eyup de var.
Sol bek yedek yerli. OC Karagumruk...
Belki bir sag veya sol acik daha..
Dubois donecek, sol da oynar...

Zaha, Tete, Ndomb, Serge, Sergio, Vini bye bye..

Wes 29da buraya geldi. 2 sezon sonra o da saldı. İlkay 33 yasinda gelecek yaw.

Ben begeniyorum ilkayi ama muhtemelen doymuşluğunda etkisiyle salacak gibi geliyor, ki kilo almaya da bayagi musait bi yapisi oldugunu dusunuyorum.

Bi yanım gelsin dese de diger yanım dinamik genc adamlara yonelmemiz gerektigini soyluyor.

İlkayi mertensin yerine koyariz, ziyechle ikisi nasil 11 olacak. Torreiranin yaninda bence hic olmaz artik.

İlkayi tek bir sartla isterim 1+1 sozlesme ve os + sag kanat icin temasli oyundan kacmayan dinamik 2 adam alinirsa buyursun gelsin.

Wes 29da geldi ama onun da son sezonu bitikti yoksa o yaşta zaten imkansız bir isimdi tıpkı İcardi gibi..
33 de olsa önceki yıl City bu yıl Barcanin as oyuncusu hala İlkay.. Kolay kolay salacagini sanmıyorum ama hala bize gelmesi için erken sanki bugün barcadan ayrilacagim dese bizden iyi en az 10 takım kapısını çalar..
Sözleşme hususunda kesinlikle katılıyorum manyak gibi sözleşme yapmanın manası yok

Wes 29da geldi ama onun da son sezonu bitikti yoksa o yaşta zaten imkansız bir isimdi tıpkı İcardi gibi..
33 de olsa önceki yıl City bu yıl Barcanin as oyuncusu hala İlkay.. Kolay kolay salacagini sanmıyorum ama hala bize gelmesi için erken sanki bugün barcadan ayrilacagim dese bizden iyi en az 10 takım kapısını çalar..
Sözleşme hususunda kesinlikle katılıyorum manyak gibi sözleşme yapmanın manası yok
reis dortmund dönemiydi sanırım, uzun süreli 1 sakatlıkta ne hale geldi hatırlamıyor musun yaw.

Türkiye'de bu konuda master yapar

umarım yanılırım gelir ve ciddiye alır ne diyeyim ;D

Gerçekten futbol oynamak için gelen takımdaşlığı yüksek oyunculara yönelelim.

Avrupa sampiyonasi bitmeden herhangi bir hareketlilik olmaz

14 temmuz dan itibaren transferlere baslariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt