Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sag bek
8 numara
Oguz Aydin
Yedek forvet
Dubua kalsin
Orta sahaya 1 türk ve iki yabancı klas adam almak şart. Ayrıca keremin gitme durumuna göre kanat , defans da Nelson ve davinson'un durumuna gorede net iki stoper lazım. Her ne kadar iskeletimiz var gibi görünse de seneye bol alternatifli kadro kurmak şart. 3 kulvarda ilerleyeceğiz.

Orta sahaya 1 türk ve iki yabancı klas adam almak şart. Ayrıca keremin gitme durumuna göre kanat , defans da Nelson ve davinson'un durumuna gorede net iki stoper lazım. Her ne kadar iskeletimiz var gibi görünse de seneye bol alternatifli kadro kurmak şart. 3 kulvarda ilerleyeceğiz.
Sanchez kalmali ama sakatlik durumu da onemli. Kaan, Berkan vs vs varken yerli orta saha almazlar

lukakuyu almaları lazım, 38 m pound serbest kalma maddesine bırakacakmış chelsea, hadi koçum yapıştır parayı

Sanchez kalmali ama sakatlik durumu da onemli. Kaan, Berkan vs vs varken yerli orta saha almazlar
Vallaha bence şart. Kaan zaten sakat ameliyat olacak. Geri dönüşünü bilmiyorum. Davinson bence kesin gidici. Geldiği gün bile gideceği yer belki de bellidir. Ne zaman arayı açma fırsatı yakalasak birseyler ters tepiyor. Bu sezon inşallah bu tarz durum olmadan harika ve alternatifli kadro kurup yolumuza tam gaz devam etmeliyiz. Bu sene sakatlıklar konusunda da şan
slı sayiliriz. Önümüzdeki sene bu şans yanımızda olmaz ise çok zor durumlara düşeriz.

Mourinho çöpünün gelmesi çok iyi oldu. Kimse endişelenmesin. Devre arası gibi bu nasıl futbol diye ağlamaya başlarlar. Ama Mou'dan kurtulmak İsmail'den kurtulmak kadar kolay olmayacak onlar için.

Mourinho çöpünün gelmesi çok iyi oldu. Kimse endişelenmesin. Devre arası gibi bu nasıl futbol diye ağlamaya başlarlar. Ama Mou'dan kurtulmak İsmail'den kurtulmak kadar kolay olmayacak onlar için.
Herşeyden öte Mourinho nun hangi takımda olursa olsun, karşısinda Galatasaray olunca ecel terleri dokecegini bilmeyen yoktur.

Oguz, vb süper ligde son iki sezonu istikrarli yerli oyuncuları uygun sartlar da takıma kazandirmaliyiz. Alt yapımızdan ben ümidi kestim. Oradan oyuncu alma işini unutalım.
Kerem gider oğuz aydın gibi fiziği ayağı iyi adam gelirse baya rahatlarız türk topçu anlamında. Barış Oğuz Yunus muhtemelen yusuf yazıcı da gelir.

transferde saçma sapan hareket etme lüksümüz kalmadı, harekete geçmeliyiz yavaştan.

Kerem gider oğuz aydın gibi fiziği ayağı iyi adam gelirse baya rahatlarız türk topçu anlamında. Barış Oğuz Yunus muhtemelen yusuf yazıcı da gelir.
Kasımpaşa daki defans oynayan cocugu da almalıyiz. Adını hatırlamıyorum ama iki sezondur gayet faydalı oluyor.

Oğuz Aydın, Emrihan Topçu, Emirhan İlkhan.

Kasımpaşa daki defans oynayan cocugu da almalıyiz. Adını hatırlamıyorum ama iki sezondur gayet faydalı oluyor.
O bjk ye gidecek sanırım yasin özcan sol bek.
Rizedeki emirhan topçu stoper o da nelson giderse alınabilir sol ayak gerçi ama olsun gelsin. İyi türkoları acilen toplamak lazım böyle ambargo koyuluyor lige.

Mourinho nun gelmesi bizim de transfer konsantrasyonumuzun artmasını sağlar. En doğru bize ilaç olacak kişileri kadromuza katacağımıza inanıyorum.

Erden Timur olmayacak dedikodusu bile taraftarın konuştuğu oyuncuları bizim ligle sınırladı. 1 hafta önce Thuram'lar vs. havada uçuşuyordu şimdiyse Oğuz, Yasin falan konuşuluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt