Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.265
- 58.398
- 3.383
fb de clye kalır inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB ye CL yi aldıracaklarfb de clye kalır inş
Breivik'e yerine Frendup olsun Ziyech'e de güvenemiyorum. Onun dışında gayet iyi.Kerem, Nelsson, Zaha, Tete satılıp çok uçmadan şunu bile kursak yeterli olabilir. Ziyech de gidiyorsa onun mevkiisine çok kaliteli bir isim getirilebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 246142
hiç gerek yok.fb de clye kalır inş
Minimum maliyetle yapmaya uğraştım. Yoksa 8 için daha üst düzey biri gerekebilir. Sezon çok uzun olacak 12 yabancı olayı herkesin elini kolunu bağlayacak.Breivik'e yerine Frendup olsun Ziyech'e de güvenemiyorum. Onun dışında gayet iyi.
maddi olarak hiçbir kaygıları yok zatenhiç gerek yok.
orası öyle de o iğrenç formalarını ve kusmuk stadyumlarını o arena'da görmek istemiyorum ya. biz 68 saat içinde münih-mersin yapıp 2 maç oynarken bunlara cl grup maçları boyunca ligde yapılacak iltimasları falan yaşamak istemiyorum.maddi olarak hiçbir kaygıları yok zaten
clye gitsinler bi rezil olsunlar daha çabuk yıpranırlar
Bizim ŞL katılım gelirimizde düşmüyor mu onlar katılırsa ben öyle hatırlıyorum eğer öyleyse hiç hiç gerek yokmaddi olarak hiçbir kaygıları yok zaten
clye gitsinler bi rezil olsunlar daha çabuk yıpranırlar
Kadro geriye gitmiş hahahKerem, Nelsson, Zaha, Tete satılıp çok uçmadan şunu bile kursak yeterli olabilir. Ziyech de gidiyorsa onun mevkiisine çok kaliteli bir isim getirilebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 246142
Alla fine della giornata, il vincitore è sempre il Galatasaray.oggi hanno fatto bene pero domani chi sa
inanılmaz ya 2 senedir yaptığı her kadro güncelden daha kötüKadro geriye gitmiş hahah
Gözün korktu galibaMou küçümsenek adam değil. Bizim transferde kusursuz davranmamız lazım.
rakibini küçümsersen gelir tokatlar seniGözün korktu galiba
rakibini küçümsersen gelir tokatlar seni
Batshuayi geldi mi?