Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
@Onur Üründül Bize şimdi nikah şahidi de gerekli şimdiBen neden davet edilmiyorum onurum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Onur Üründül Bize şimdi nikah şahidi de gerekli şimdiBen neden davet edilmiyorum onurum.
Bu üçlü fazla güçlü olurdu abimBen neden davet edilmiyorum onurum.
Ulan cevo fırsatını bulduğun an ahlaksızlığı ele alıyorsun
Sokakta görsem kendimi kaybediyorum. örümcek bana göre değil yav.
1 tane de görsem o ortam şu hale dönüyor.
Niye hepimiz 1983lü veya 1993lü müyüz kanks yavBu üçlü fazla güçlü olurdu abim
Boey ha-----------Muslera----
Boey sanchez Apo Ciğersiz defansı iyi sol bek
torreira
dominguez ilkay
ziyech barış
icardi
İlkay'ı Mertens rolünde oynatırsak onun çekeceğini düşünüyorum. Yine Schjelderup skorer olabilecek yetenekleri olan biri aynı şekilde Barış gelişimi ile daha skorer olacaktır diye düşünüyorum.
Muradım, gelin olmuş gidiyorsun
Evet hepimiz 83 lüyüz sekste güçlüyüzNiye hepimiz 1983lü veya 1993lü müyüz kanks yav![]()
@Onur Üründül Murat'a iddaayı bıraktıran sendin demek ha.
tebrik ederim sizi.
Şahitlik etmekte 1 beis görmüyorum
Cenkisim İlkay olmaz be aga, Rafa bile olmaz gibi hatta, Arabistan olur biz yine olmaz. Biz alalım Portekizden Franco muzu Zalazar ımızıTorreira-Ilkay
Rafa Silva (Mertens)
Onurum üçlü derken grup mu yani öyleyse @Murat Durmaz a bası verelimBu üçlü fazla güçlü olurdu abim
İçimden geldi yazdım AzizimCenkisim İlkay olmaz be aga, Rafa bile olmaz gibi hatta, Arabistan olur biz yine olmaz. Biz alalım Portekizden Franco muzu Zalazar ımızı![]()
Cenkisim en güzelini hak ediyorsun hak ediyoruz ama inan bana yeni Marcao lar yeni Boey ler keşfettiğimizde çok daha mutlu olacağızİçimden geldi yazdım Azizim
Nöbette yavaş yavaş ısınma turlarına başlayalım
Ne isin var arkalarinda olm.Melihim bende gençlerin arkasındayım![]()

Keşfetme işinden anlamam ben hazirciyimCenkisim en güzelini hak ediyorsun hak ediyoruz ama inan bana yeni Marcao lar yeni Boey ler keşfettiğimizde çok daha mutlu olacağız