- 4 Ağustos 2009
- 90.094
- 70.980
- 5.188
Gabriel jesus gelirse şampiyon olamazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haaland Fenerbahceye giderse kimse şaşırmasın

Heryerde basan güçlü yetenekli herifleri istiyorum Cafer BeySistem bizi sampiyon yapmiyor diyen kerhane mahsulleri 2 sene 40 milyon euroya hoca getirip lewa fln kovaliyor![]()
Fikstür dedinde , yine son haftalar evimizde fbyle oynarmiyiz acaba her yıl olduğu gibi?12 yabancı kısıtı yüzünden transferde isimsiz oyuncuya yatırım riski de iki katı yükselmiş oldu. Bana ne yapıp edip Koç lobisiyle o işi 14'e çıkaracaklar yine gibi geliyor. Fikstürlerin genişlediği sene de geniş kadro kuramıyorsun öteki türlü.
Haaland Fenerbahceye giderse kimse şaşırmasın
Yinede hatırlamayalım benceBiz bunlari orhan akla cihan haspolatliyla tokatladik. Kendinize gelin buradan sahaya kadar
%100. Ek olarak Bodrum, Adana, Antalya ve Alanya ile yazın, Sivas ve Kayseri ile kışın deplasmanda oynamaya devam ederiz muhtemelen. Ramazan ayında da saat 4'te gündüz maçı falan koyarlar bu sene yaptıkları gibi.Fikstür dedinde , yine son haftalar evimizde fbyle oynarmiyiz acaba her yıl olduğu gibi?
İçi geçmiş yıldız yerine Oğuz Aydın tercih ederim, parayı 8 numara hatta 2 tane 8 e basmak lazım, görüleceği üzere orta saha her şey ( toreira ).Millet lewa, dybala, talişka biz Yusuf sari, oğuz moguz
Yanlış bilgiye ulaşmışsınben bjk diye duydum ama
Şu şekil takılıyoruz boş boşSezon 5 gün önce bitti olum sıkılmadınız mı futboldan. Nöbete temmuzdan önce gelmek saçmalık