Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hücum yönünde frendrup kötü

oynadıkları takımların da etkisi vardır herhalde bunda değil mi
Evet. Takımlarının oynadığı oyun baya etkiliyor. Bu görselden oyuncunun tarzı net anlaşılıyor ama baya faydalı buluyorum.

Benim anlamadığım.Angelino 3-5-2 oyuncusuydu her zaman ve kanat bek olarak alındı bu taktiğe ve olmadı.Köhn'de 3-5-2 hücumcu kanat oyuncusu yine defansif zaafları yüzünden çok sıkıntı olacak belliki.Bu köhn yerine 4lü oyuncusu alınabilirdi.Bazı transferler bile bile lades oluyor.Pek araştırılıp alınmadığını düşünüyorum her sene böyle oyuncular alınıyor.

Bazı transferlerimiz bana Football Manager de ana ekrana düşen oyuncular arasından seçtiklerim gibi geliyor.

Ulan İnter bol vardı da o kadar OS arasından Zielinski çekiyorsun. Tam bizlik adamdı yav.

Barış Alper, Torreira’nın sırtındaki yükü azaltacak iki orta saha ve sağ bek lazım.
Rakibin fişini çekecek oyuncumuz çok ama fiziksel olarak Boey de gittikten sonra net biçimde geriledik.

biz 10 numarada mertens gibi hücuma daha yakın bir oyuncuyla oynayacaksak 8 numarada defansif yönü daha güçlü bir adam almamız iyi olur

yok ilkay gibi 8 kullanacaksak o bölgede o zaman 8 numaramız da hücuma daha çok katılan biri olmalı

sağ kanadımız biraz sıkıntılı işte

ziyech tete zaniolo gibi yüksek maliyetli bir sürü adam var ama istikrarlı iş çıkmıyor bunlardan

ayrıca bu adamlar presimizi de çok düşürüyor

biz presten vazgeçince geriye giden bir takımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt