Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.853
- 20.440
- 2.663
Duyum duyumdur beyler şikayetçi olmayalım bu kıtlıkta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. Takımlarının oynadığı oyun baya etkiliyor. Bu görselden oyuncunun tarzı net anlaşılıyor ama baya faydalı buluyorum.hücum yönünde frendrup kötü
oynadıkları takımların da etkisi vardır herhalde bunda değil mi
Benim anlamadığım.Angelino 3-5-2 oyuncusuydu her zaman ve kanat bek olarak alındı bu taktiğe ve olmadı.Köhn'de 3-5-2 hücumcu kanat oyuncusu yine defansif zaafları yüzünden çok sıkıntı olacak belliki.Bu köhn yerine 4lü oyuncusu alınabilirdi.Bazı transferler bile bile lades oluyor.Pek araştırılıp alınmadığını düşünüyorum her sene böyle oyuncular alınıyor.
Türkçe yazabilirsen Türkçe yaz dostum biz de anlayalım.Gayretzka ya mi aliyoz
Ne Emerson Royal’i yav. Brezilyalı Van Aanholt. Ego’lu bitik kendini yıldız sana herifin teki. Adamlara diyoruz ki asker alın kovaladıkları adama bak
Gayretzka ya mi aliyoz
Sarr’ı sarsınlar helalleşelim.Tottenham ile her sene bir döküğü biz alırız anlaşması yapmış olabilir miyiz Taham ?![]()
Gurbolara biraz hos görülü olun yavTürkçe yazabilirsen Türkçe yaz dostum biz de anlayalım.
Kemerburgaz ın girişine de iki saatçi arkadaşını koyarız missSarr’ı sarsınlar helalleşelim.
Aleykümselam, yaprak kıpırdamıyorSa, iyi nöbetler, kime aldık.
Yok yav herif is arkadasi, manyagin teki benfica taraftari iplemiyom zatenAkanım portekizli arkadaşından Portekizce öğrenmeye başladın sanırsam, hagayret olacak inşallah![]()