Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.744
- 18.836
- 1.188
Sana nude yollicak az sonra hazir olHaber mi var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana nude yollicak az sonra hazir olHaber mi var?
Binlerce danışmanlık, gözlem, realite ve örneklerle harmanlamaca akanım. Astrolog değilim bu arada%100 benim, korkunc bisey yav
Ben böyle seylere inanmam ama nasil da tutuyor anlamis degilim
bct öyle diyorHaber mi var?
Astrolog degil ama king adamsinBinlerce danışmanlık, gözlem, realite ve örneklerle harmanlamaca akanım. Astrolog değilim bu arada
bct öyle diyor
Kardeşim kız akrep yengeç ve balık burcuysa ve seni gerçekten seviyorsa kolay kolay kopamaz.
Kova ikizler ve teraziyse ve sana verdikleri son şansı iyi kullanamadıysan başkasıyla flörte başlamıştır bile.
Koç aslan yay ise baskı kurup domine etmeye çalıştıysan oh be dünya varmış derler ve asla dönmezler.
Boğa oğlak ve Başak ise ilişki için ellerinden geleni yaptıklarını düşünerek kendilerini bir süre nadasa bırakmanı tavsiye ederim. 15 gün sonra bir kez daha sakince konuşursan konfor alanlarından çıkmak istemeyecekleri için bir şans daha verirler.
Kastamonuluyum cundfield
Kastamonuluyum cundfield
Melihim torrent in de mi kütük Kastamonu
Kolpa olsa bile duyumun yok mu? Harman kaldık.%100
Salak salak Bruno Fernandes falan gördüm bir de, aptallığın lüzumu yok.
Hoşgeldin değerli kankamkariyerinde kaç golü var bilmiyorum ama en güzelini bize atmıştı muhtemelen.
o maç başka türlü bitse 2003'ün hikayesi de farklı olabilirdi.
Katarakt yok mu sendePugb oynuyordum. Kimi aldık beyler
En iyi transfer henüz yapılmamış transferdir.
- Ronald Koeman