Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.733
- 13.729
- 1.498
Ben aslında tominayı istiyorum manudan ama deli para derler o çocuğaheis bize fark yaratacak biri gerekior
amrabat bizi ihya edecek yetenekte bi oyuncu deil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben aslında tominayı istiyorum manudan ama deli para derler o çocuğaheis bize fark yaratacak biri gerekior
amrabat bizi ihya edecek yetenekte bi oyuncu deil
Ben aslında tominayı istiyorum manudan ama deli para derler o çocuğa
Kanatlara net olarak teknik yerine çizgiyi zorlayan adamlar lazım Icardi gibi bir golcümüz varken ona ne kadar top getirirsek o kadar iş bitirir.Hücum bölgesi iyi dizayn edilmeli.
Takım savunmasına yük bindirecek oyuncu sayısı ne kdr az olursa takım o kdr rahat eder
10 Numara ve sağ kanat transferleri bu kritere uygun olmalı bence.
+ Orta saha için de bi box mf lazım. ismi geçenler arasında Fofana bu profile uygun bence.
Ben aslında tominayı istiyorum manudan ama deli para derler o çocuğa
Fb içinde daha büyük kaoslar varken o kadar üstüne gitmiyorlar. Sadece şahsi eleştirlerde bulunup geçiyorlarBunlarda hep yangina odun atan tayfadan. Sadece kaosla besleniyorlar. İşler yolunda giderken izlenme oranlari düşüyor diye hep bir kaos haberi
Her şey kısa vadeli başarı değil zaten. Ayrıca o başarının nasıl geldiği de önemli.Dursun Özbek sportif anlamda basarili olabilir onumuzdeki sezon.
Ama bu %90 eski aliskanliklarina geri donecegi gercegini degistirmez. Hatta zaten donmus oldugunu.
1. Mecidiyeköy projesi guya satildi ama akibeti belli diil.
2. Kemerburgaz halen bitmedi ve yeni sezona yetisecek gibi gorunmuyor.
3. Florya konusu zaten ayyuka cikti.
Akıl ve beceriden yoksun, hep birilerini yönetmek, birilerini memnun etmek, manipule etmek uzere kurulmus ayak oyunlariyla dolu, köhne kafalarin yonettigi bir donem bekliyor bizi, muhtemelen.
Bu surecin Okan Buruk’a ve futbolculara yansimasi da yuksek ihtimal ne yazikki.
mctom ii olurdu ewet
istediğim asıl herif ise şu
Bi yayında duymuştum boey parası yatmış, yatar yatmaz %50si bbye gitmişBankalar birliğinden sözde şu an çıkılmış olacaktı ama halen anlaşma devam ediyor bu süreçte localar erkenden satıldı, boey satıldı(hadi diyelim 1 taksit 10 m euro geldi gerisi gelmedi), transfer yapılmadı, kombineler satıldı, şampiyon olundu ama ne hikmetse halen çıkamıyoruz bu da güzel hikayeymiş tıpkı salı günü inecek uçaklar gibi 3 ay bekleriz.
Tesislerede bu yaz geçiyorduk dimi onu biz Ocak ayı yapalım...
Doğrudur hatta taksit tutar direk bankalar birliğinin anlaşmasındaki hesaba gidiyor oradan kesintili şekilde kalanı bizim hesaba geçiyor.Bi yayında duymuştum boey parası yatmış, yatar yatmaz %50si bbye gitmiş
Adama çok para istiyorlar diye adama niye küfür ediyorsun hocamBen aslında tominayı istiyorum manudan ama deli para derler o çocuğa
Ya bak kral güzel kardeşim aynısını diyorum haluklar gökhanların bunlar paralı kalem adamlar 1 milyonu yatır seni bile haber yazarlar Şuan bunları koç denen dürzü mamalayıp yalan haber yaptırıyor gaza gelmeyintabi herkes en iyisi bilir de insanın altını oyan adamla 1 hafta önce sarmaş dolaş olması da garip geliyor hani
ortalığı yıkmazsın belki ama sarmaş dolaş da olmazsın diye düşünüyorum
Aşırı istikrarsız yav. Bir de zırt pırt sakatlanıyor@Can BÜYÜK Torreira'nın yanına Manu Kone'yi ayarla üstad.
Aynen nevzat Bellingham'ı alacağız.
Icardi'si Mertens'si Torreira'sı olan takım için zor yoktur başarabiliriz.Fofana için bütün şartlar zorlanmalı
15M+ bonus + sonraki satıştan pay falan.
zor evet ama denemek lazım