Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.516
- 36.060
- 2.773
Yasaklamalara karşıyım kim iyiyse o oynayacak
liboşluğunuz bu ülkeyi imfye muhtaç etti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasaklamalara karşıyım kim iyiyse o oynayacak
@Naci Liboşliboşluğunuz bu ülkeyi imfye muhtaç etti
Meaili kulüpte bu düzey paralar verebilecek durum yok o yüzden beklentileri ayarlayın yakın zamanda Zaniolo <> Amrabat takası gerçekleşir.
%90 Sofyan bence bu isim. Zaten takip ediyor sosyal medyadan.
bir de bu takımın sadece icardi'yi taşıması lazım. sahada yerine mücadele verilecek oyuncusu sayısı artınca sıkıntı oluyor.oyuncu profiliyle de ilgili takım dizilimi. böyle bi ortasaha gelirse takım ona göre konumlanıp daha kompakt bir takım görürüz bence
30 m euro astranomikfofana 30 m euro yav, bu ismi duyum diye verene sövün
Sofyan galibaKime alıyoz lan
bu arada millet amrabata niye soğuk bakıyor anlamıyorum. manuya giden mala bağlıyor, manu performansını kimse ölçü almasın bence. baya baya güç katar amrabat30 m euro astranomik
20 m euro limitlere takılırız
10 m euro iyi oyuncu yok
0 m euro Amrabat <> Zaniolo
![]()
%90 Sofyan bence bu isim. Zaten takip ediyor sosyal medyadan.
O isim Fofana ama işte olmuyor renktaş. Çok yüksek bonservisler.Old trafford'ta canli gozle izledim bizim macta. Amrabat dumduz bir herif. Iyi ki almamisiz demistim o gun. Ayagi, driplingi daha iyi biri olmali.
listede 1. sırada bellingham vardı ondan olumsuz yanıt alınca şimdi haidara, fofana falan sırayla yokluyoruzAllah askina olmayacak adamlari kovalamayalim yine ya aklimi deliricem ha