Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puab kaybedecek bir cok maci yildizr cevirdi.Ise yaramayan bir tek tete var.Ziyech ligin sonlarina dogru kapanan takimlari acti.Zahada onemli puanlar kazandirdi.Vini bile kasimpatida samp getiren gol atti
Ben istikrar isterim. Ona bakarsan berkanda iş yaptı. Ölü istikrarsız herifleri göndersinler bu takımdan. Atletik iyi topculara gidilsin. Yoksa Avrupa'da bruggeler praglar kopenhaglar üstümüzden geçer tempolariyla

Albert Grønbæk (ofansif os)

Khephren Thuram (8)

Senaya (sağ bek)

şu 3 isme kilit haldeyim. ilkay gündoğan hayal bence.

ama sanırım Okan hoca defansif tarafı biraz daha kuvvetli top kullanan 8 arıyor.
Keşke gelsede bu thuram defans yapmasını biliyor mu

Ben istikrar isterim. Ona bakarsan berkanda iş yaptı. Ölü istikrarsız herifleri göndersinler bu takımdan. Atletik iyi topculara gidilsin. Yoksa Avrupa'da bruggeler praglar kopenhaglar üstümüzden geçer tempolariyla
2 senedir sampiyonuz Avrupada da fena degildik bu sene Atletik adalar gelcekte sanki Clyi alcaz

Araplarda transfer sezonu açıldığı vakit biz

Ekli dosyalar

• HmGBPh.gif
    HmGBPh.gif
    1,7 MB · Görüntüleme: 20
Euro sonu desen oyuncular tatil yapacak ayağına 1 Ağustos’a sarkıtırlar. 1 Temmuzda yangın başlar bu sene
yok yoook euro sonu çıkacaklar idma sahasına dediğim o .

temmuz başı gençler kiradan dönenler milli tkaımda olmayanlar gelir - as oyncular 1 hafta 10 gün sonrasında engeç bakımından dedim.

Kovacic, Fofana ya da Thuram.

Artı alacaksak Amrabat.

valla çok net kadro ve oyunmuz olması lazım ya

lig çünkü 4 maça bağlı - onlarda derbiler .

derbileri iyi olan ligi alır gibi duruyor şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt