Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Bisakka Sanchez Abdul Kohn
Torreira Ilkay Fofana
BAY Icardi Zaha
( Ziyech Icardi BAY)
Yedek Yabanci : Dubua, Mertens , Ziyech veya Zaha, forvet
Yedek Yerli : Kaan, Berkan, Kerem D. ve Yunus
Olasi yerli transfer : Oguz Aydin

toreyradan nasil bir gol katkisi alacaksin acaba

sabriden bile daha kötü sutlari var adamin

müsait pozisyonlari bile daga tasa atiyor sürekli

bu ikilinin en büyük avantaji dönen hemen hemen her topun bizde kalmasini saglar

ileri dörtlü daha rahat oynar ve daha da skor üretebilir

defans yapmayi sevmeyen zaha bile daha rahat eder

teoride her sey güzel duruyor ama gercegi nasil olur hic bilmiyorum
Fio'da 5 gol atmış adam dandik ligimizde de atar. Yanında sürekli defansif yükünü çekmeyeceği biri olsa deneyimleyebiliriz bu teoriyi.

Ben Torreira'yı geride kullanıp yanına daha box to box adam olsun isterim ama 2 sezondur öyle bir adam alamıyorsak büyük ihtimalle yine alamayacağız, o zaman Amrabat için çok iyi transfer derim.

Yanına bir de Fransa 2. ligden bile olur genç bir box to box oyuncu alırlarsa gram sesim çıkmaz. Tabi bunları yapacak, planlayacak bir organizasyon olmadığımız için sallayın gitsin. Geçen seneden daha beter bir transfer süreci bekliyorum.

Şu an almaktansa elden çıkması gereken adamları çıkarmak çok daha önemli. Bir şekilde kör, topal birilerini alıyoruz ama elimizdeki oyuncuları düzgün paralara Boey hariç hiç sattığımızı görmedim. Kadrodan gitmesi gerekenlerin doğru zamanda gittiğini hiç görmedim.

Zaha, Ziyech, Tete, Ndombele, Aurier = 15 m euro maaş bütçesi aç

Amrabat > Zaniolo takası(+5 m euro)
Yusuf Yazıcı > bedava
Rafa Silva > bedava
Depay > bedava
Berkay Yılmaz > 1.5-2 m euro
Oğuz Aydın > 4 m euro
Erencan > 2 m euro

Kerem > 15 m euro
Tete > 6 m euro
Ziyech > 5 m euro
Zaniolo > 5 m euro + Amrabat

Muslera(1)
Transfer

Bissaka(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Dubois(5) - Nelsson(6) - Kaan - Berkay

Amrabat(7) -Torreira(8)
Berkan - Demirbay
+Eyüp

Yunus - Rafa Silva(9) - Barış
Yusuf Yazıcı - Mertens(10) - Oğuz

Icardi(11)
Depay(12)
Erencan

Listemiz hazır
Müspet gelişmeler oldu

4-5 güne harekat başlayacak
Okan hoca 2 futbolcuyla görüntülü şekilde görüştü
Hatipoğlu devrede
Benim aldığım duyum da bu yönde.

Hatipoğlu alınacak futbolcularla özel ilgileniyormuş. Aileleriyle görüşüp onları da ikna ediyormuş.

Güzel günler bizi bekliyor.

Dursun 2 şampiyonluk gelince kendini yine başkan falan zannetti. En son böyle zannettiğinde Fatih Terim'i getirmesine rağmen adını kimsenin duymadığı merhum Mustafa Cengiz'e seçim kaybetmişti. Sezon sonunda yine aynısını yaşayacak.

Dursun 2 şampiyonluk gelince kendini yine başkan falan zannetti. En son böyle zannettiğinde Fatih Terim'i getirmesine rağmen adını kimsenin duymadığı merhum Mustafa Cengiz'e seçim kaybetmişti. Sezon sonunda yine aynısını yaşayacak.
Sezon sonunu göremez iki maç sallanmamiz yeter. Hatta transfer dönemi yapılacak transferlerde bile tepki çığ gibj büyür. Erden baskani yemek kolay olmamali

Bu arada hocanın sözleşme işi ne oldu?

İmzalamak için hocanın illa yabancı bir kulüple görüşmesini mi bekliyorlar?

Asıl korkmamiz gereken olay, erden başkanın ayrilsi sonrası icardi ilk fırsatta bunu eyleme dönüştürüp tepki verir. Sonrası içerideki oyun bozanlar icardiyi de yemeye kalkarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt