Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayağı duzgun dogru durust bir 6 isterken tek istedigi tarzdaki orta saha ilkayıda takimdan gonderirlerse barca yonetimine karsı flick

Hırs > Aidiyet Duygusu > Yetenek

Panik transferlere kesinlikle hayır ve sadece Okan hocamızın sistemine uyan oyuncular olsun

Yedek fw için sözlükten biri önermiş bence de yedeğe ben yedder ama Araplar alır gibi

Çok fazla vasat yerli almak iyi değil araya 1-2 serpiştirmek ok ama sayıları artarsa kadro kalitemizi düşürür, az ama öz transfer yapmalıyız hem yerli hem yabancı.

Alanya'dan Yusuf ve Oğuz alınsa kontenjanı doldururlar zaten hem de ihtiyacı karşılama ihtimalleri var.

Yabancı noktasında tüm parayı orta sahaya harcamalıyız gerekirse bekte Dubois - Kaan oynayalım ama orta sahayı artık geçilmez yapalım oyunun iki yönünü de oynayan adamlar bulmalıyız. Onuachu satın alınamaz belki yine boşta kalırsa TS'ye kalmadan kiralamalıyız he gelmek ister mi Icardi varken bilmiyorum ama Vinicius gibi bir profile de muhtaç kalmıyor olmamız lazım adam akıllı bir yedek forvet şart ki bir sayfa önce gördüm Ben Yedder yaşı da var tam güzel oturur bu profile Araplar vs istemiyorsa çok para kazanabileceği bir teklif alacağını sanmıyorum 33 yaşında.

asdasdsd.jpeg

Ben bu işe kitlendim....

Yusuf Yazıcı geçenlerde evlendi aile hayatına geçiş yaptığına göre almak için tam vakti... Okan hocamızın yerli oyunculara dokunuşu gayet başarılı rotasyonda hem kanat hem 10 numaraya iyi kazanç olur.

Yedek fw için sözlükten biri önermiş bence de yedeğe ben yedder ama Araplar alır gibi

Sezon ortasında Nisan gibi haber çıkmıştı. Bir yüksek potansiyelli ama sakatlıktan dolayı uzun süre futboldan uzak kalmış bir oyuncuyu iel anlaştığımıza dair ne oldu acaba hiç haber çıkmadı bir daha? Bir de adı neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt